kartret 發表於 17-3-2007 23:35:29

我都好唔開心...
NDS 玩到沒電... :sad:

gackthk 發表於 17-3-2007 23:37:12

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 11:05 PM 發表

教皇已經唔再係我地的教皇佢
佢去左玩TF...:blame:
睇開d啦
手手都係啦:shiny:

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:37:40

原文章由 kartret 於 17-3-2007 11:35 PM 發表
我都好唔開心...
NDS 玩到沒電... :sad:
講開nds
呢期真係多左好多人玩...
成日行過game鋪都見有人試緊機
呢期人人都打直部機玩果隻係咩game呢?:shy:
psp呢期如果唔係有mp2玩的話早就被人扔哂落海...

沙加 發表於 17-3-2007 23:38:24

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 23:34 發表

電奇買唔到雙魚唔開心
咁你又發生左咩事呀? 不關神話時 :no:我發覺而家有D人好煩, 我同幾個同學做 project, 明明 dealine 係30號, 有個緊張大師姐姐仔要我monday 做好D野一齊傾...我真係o咀...    發完up風 :DD

gackthk 發表於 17-3-2007 23:38:34

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:29 PM 發表
hihi 各位!!!:)
hihihihi:!

kartret 發表於 17-3-2007 23:38:46

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 11:37 PM 發表

講開nds
呢期真係多左好多人玩...
成日行過game鋪都見有人試緊機
呢期人人都打直部機玩果隻係咩game呢?:shy:
psp呢期如果唔係有mp2玩的話早就被人扔哂落海...
三國志大戰ds
呢隻好玩呀 :love:

kartret 發表於 17-3-2007 23:40:38

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:38 PM 發表
不關神話時 :no:我發覺而家有D人好煩, 我同幾個同學做 project, 明明 dealine 係30號, 有個緊張大師姐姐仔要我monday 做好D野一齊傾...我真係o咀...    發完up風 :DD
做project 寧願早d 做完都唔好deadline 前幾日做 :DD
好辛苦& 個人會做到好燥 :DD

gackthk 發表於 17-3-2007 23:40:39

原文章由 nwcwa 於 17-3-2007 11:31 PM 發表

一有TF新貨到你就唔理呢面喇:die::cool::blame:
睇開d啦

沙加 發表於 17-3-2007 23:42:50

原文章由 gackthk 於 17-3-2007 23:38 發表

hihihihi:! 教皇, 唔記得同你report final 瞬個價 29x - 31x @ 煙's point...:sad:

Infinity 發表於 17-3-2007 23:44:07

各位大大好:shy:
小弟初到貴景:)睇到各位大大的放毒....
本某很想投坑一起玩…可惜…
:ice::die::die::die:

本某今天很後悔....見到終極冰河$@))沒有入到:sad:
究竟現在是什麼價?!
…還有本某想找回白羊…
有一間個boss話下個月會再版有貨返…係真唔係真?!!?

抱歉…初到貴景…問題多多…:shy:

沙加 發表於 17-3-2007 23:44:54

原文章由 kartret 於 17-3-2007 23:40 發表

做project 寧願早d 做完都唔好deadline 前幾日做 :DD
好辛苦& 個人會做到好燥 :DD 哈哈!你又arm ge! 不過我討厭佢D語氣, 佢以為我係男仔就可以唔使禮貌 ga la? :*

gackthk 發表於 17-3-2007 23:45:17

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:42 PM 發表
教皇, 唔記得同你report final 瞬個價 29x - 31x @ 煙's point...:sad:

係咩
見唔到tim
收到
thx~~~~~~~~~:shiny:

toysfans2000 發表於 17-3-2007 23:45:57

嘩!514頁!! 勁

nwcwa 發表於 17-3-2007 23:46:58

原文章由 沙加 於 17-3-2007 11:42 PM 發表
教皇, 唔記得同你report final 瞬個價 29x - 31x @ 煙's point...:sad:
我好似見到27x左右但唔firm

仲有呀沙加~
得閒都幫我留意下天琴丫好嗎?:D

沙加 發表於 17-3-2007 23:47:38

原文章由 gackthk 於 17-3-2007 23:45 發表

係咩
見唔到tim
收到
thx~~~~~~~~~:shiny: no problem 大人 :)
頁: 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 [514] 515 516 517 518 519 520 521 522 523
查看完整版本: ●●聖鬥士聖域●●聖鬥士討論專區●●p.1聖衣神話情報區