聶風 發表於 21-3-2007 00:10:13

GEL 發表於 21-3-2007 00:29:53

原文章由 squareone 於 20-3-2007 11:03 PM 發表
that shop好似係LAST一隻呢 :sad:再番貨未必做到6xx :die:
個間通常都係淨番少貨先咁跌價...

大姐姐 發表於 21-3-2007 16:30:56

原文章由 GEL 於 18-3-2007 22:25 發表
Do any brothers know the AG-VTM05 is released or not?
http://www.takaratomy.co.jp/products/votomsmain/ag/ag/ag-m05.html

今日賊船已到貨,那部沙漠運兵車亦有售。

大姐姐 發表於 21-3-2007 16:37:58

原文章由 黑色三連敗 於 20-3-2007 22:08 發表
剛剛出MK見到隻太空狗已經跌到6xy,下次都係等下先買~~~:no:

不過未買的兄弟係時候入貨啦~~~~:DD

下次?? 下次o個隻送畀我都唔要, 暫時只知你和德哥有興趣入。 貨源多少亦未知。

P.S.我覺得如果是喜歡又沒有負擔的話, 都係第一時間買最Happy, 減價的可能是揀餘揀剩的。

redfish 發表於 21-3-2007 16:54:03

原文章由 大姐姐 於 21-3-2007 04:30 PM 發表

沙漠運兵車都會有行貨, 隻DMZ-03跳成咁, 亦因為行貨將會好平

Panzer 發表於 21-3-2007 17:12:55

原文章由 Douglas.M.Saint 於 20-3-2007 11:41 PM 發表
Look forward to 1/18 Rabidly Dog!All brothers!:)

Agree, too much scopedog already.

fallout8 發表於 21-3-2007 18:33:48

原文章由 大姐姐 於 21-3-2007 04:37 PM 發表

下次?? 下次o個隻送畀我都唔要, 暫時只知你和德哥有興趣入。 貨源多少亦未知。

P.S.我覺得如果是喜歡又沒有負擔的話, 都係第一時間買最Happy, 減價的可能是揀餘揀剩的。

其實1/18系列質素高價錢又唔算貴,每一隻都好值得買, 問題反而係佢地好\"左訂", 隻隻都買真係冇位擺:sad:

所以我買左頭兩隻後已經stop左冇買

黑色三連敗 發表於 21-3-2007 21:09:37

原文章由 大姐姐 於 21-3-2007 04:37 PM 發表

我的興趣沒德哥那麼大,因為我比較喜歡綠狗的造型~~~:DD 不過還是會入啦~~~~

PS: 有負擔啊,bb仲等緊我d奶粉錢~~~:sad: 所以下次都唔會咁早入囉~~~(不過呢隻都唔夠隻黃金俠跌得咁傷~~~:unhappy:)

黑色三連敗 發表於 21-3-2007 21:13:58

原文章由 fallout8 於 21-3-2007 06:33 PM 發表

其實1/18系列質素高價錢又唔算貴,每一隻都好值得買, 問題反而係佢地好\\"左訂", 隻隻都買真係冇位擺:sad:

所以我買左頭兩隻後已經stop左冇買

其實都覺得貴~~~咁o既價,合金都買到隻~~~:die: 而且隻隻size都成隻PG高達咁~~~但真係好正~~~:$

aakohk 發表於 21-3-2007 22:46:15

沙漠運兵車?!... how much ar?...
I already hv the previous "green/grey" "topless" version low wow...

aakohk 發表於 21-3-2007 22:52:08

Takara 1/48 Votoms new version?!

Douglas.M.Saint 發表於 22-3-2007 00:24:07

原文章由 黑色三連敗 於 21-3-2007 09:09 PM 發表

我的興趣沒德哥那麼大,因為我比較喜歡綠狗的造型~~~:DD 不過還是會入啦~~~~

PS: 有負擔啊,bb仲等緊我d奶粉錢~~~:sad: 所以下次都唔會咁早入囉~~~(不過呢隻都唔夠隻黃金俠跌得咁傷~~~:unhappy:)

I need to say congatulation to u or not then~~~~~~~~~~`` :(

GEL 發表於 22-3-2007 00:49:53

原文章由 大姐姐 於 21-3-2007 04:30 PM 發表

gd news!
我好鍾意呢款型態...有型得嚟又唔係好重型...:)

GEL 發表於 22-3-2007 00:57:29

P.S.我覺得如果是喜歡又沒有負擔的話, 都係第一時間買最Happy, 減價的可能是揀餘揀剩的。 [/quote

i think i will buy it also a (though i really got no place)
i fall into this 1/18 hole after i bought the strikedog
wht a pity i cant buy bk the first green dog (the price in SHIP is really crazy!)

GEL 發表於 22-3-2007 00:58:18

原文章由 aakohk 於 21-3-2007 10:52 PM 發表
Takara 1/48 Votoms new version?!

this one seems need to wait until May:no:
頁: 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42
查看完整版本: 裝甲騎兵迷請進!! Votoms 專區成立!!