WalkerMachine 發表於 8-3-2007 01:12:28

原文章由 GEL 於 8-3-2007 01:05 AM 發表

如果我地一齊買會唔會平d呢??:DD:shiny::^
hahaha 我都想!不過我諗佢會講 " 已經好平架喇!"...:DD
兆萬做緊7XX !!!( I guest it's very close to 800 right ? ) ,以Yen價計已經係平得好緊要喇....聽日飛去買啦!

Tin 發表於 8-3-2007 01:40:02

原來votom有專區...thx bro GEL

Enjoy!!!

http://i102.photobucket.com/albums/m96/tinngsmile/greenscopedogp.jpg

MAX 發表於 8-3-2007 03:12:06

原文章由 Douglas.M.Saint 於 7-3-2007 08:56 PM 發表
Brother MAX, which manufacturer produce Fatty?1/35 or 1/24?:)

我都唔知...:shy:
只知左面隻首版係CM's出....睇多幅相,你估唔估到個size??:?
擺係隔離,應該都係CM's產品....細隻d...可能係1/35...?我記得CM's都有出過1/35...

[ 本文章最後由 MAX 於 8-3-2007 03:14 AM 編輯 ]

N-piccolo 發表於 8-3-2007 08:12:50

It is really true "今批有可動手指, 再販時應該會冇左", because this is one ofthe main point to decide when to buy:!

redfish 發表於 8-3-2007 08:13:13

原文章由 WalkerMachine 於 8-3-2007 01:12 AM 發表

hahaha 我都想!不過我諗佢會講 " 已經好平架喇!"...:DD
兆萬做緊7XX !!!( I guest it's very close to 800 right ? ) ,以Yen價計已經係平得好緊要喇....聽日飛去買啦!

ELXXX 的一般鋪批價是8XX, 如果您的熟鋪是同ELXXX入, 做7XX是可能會蝕

redfish 發表於 8-3-2007 08:17:22

原文章由 N-piccolo 於 8-3-2007 08:12 AM 發表
It is really true "今批有可動手指, 再販時應該會冇左", because this is the main point to decide when to buy:!

DMZ-03的可動手指是初回生產限定特典, 官方網頁有寫
http://www.takaratomy.co.jp/products/microman/dmz_top03.html

ikkithefool 發表於 8-3-2007 09:42:21

looks really good wo~~~~~~~

shit~~~~~ really wanna buy tim......... :no:

黑色三連敗 發表於 8-3-2007 10:35:13

原文章由 redfish 於 8-3-2007 08:13 AM 發表

ELXXX 的一般鋪批價是8XX, 如果您的熟鋪是同ELXXX入, 做7XX是可能會蝕

上次籃狗入左之後,佢由9xy插到落7xy,我估我今次唔會咁早入囉∼∼∼:)

大姐姐 發表於 8-3-2007 14:14:16

原文章由 GEL 於 8-3-2007 01:03 發表
這個1/24是新系列嗎?隻紅膊很不錯的說...:)

這個是Wave 1/24 的模型系列, 是很久以前的出品, 最近再版, 須要用膠水和磨夾口,很落後的模型。

redfish 發表於 8-3-2007 14:45:27

原文章由 黑色三連敗 於 8-3-2007 10:35 AM 發表

上次籃狗入左之後,佢由9xy插到落7xy,我估我今次唔會咁早入囉∼∼∼:)

如果隻初回可動手對您來說是可有可無的話, 等下是正確的, 因為TAKARATOMY現在和BANDAI一樣, 好賣的一定會再販到冇人買為止.

黑色三連敗 發表於 8-3-2007 15:25:46

原文章由 redfish 於 8-3-2007 02:45 PM 發表

如果隻初回可動手對您來說是可有可無的話, 等下是正確的, 因為TAKARATOMY現在和BANDAI一樣, 好賣的一定會再販到冇人買為止.

但係我都好鍾意對手,今次真係心大心細tim~~~:no: (我覺得銷情理想的話,以後佢地都會用可動手)

大姐姐 發表於 8-3-2007 15:32:10

原文章由 黑色三連敗 於 8-3-2007 10:35 發表

但係一年前,DMZ-01推出時,無咁多舖入貨, 最後有些人要等再版才買到。藍狗就真係唔知發生咩事,超多舖入貨,連平日絕對唔賣裝甲騎兵的都入,最後批貨就插水。

今次呢部機體, 我就是為了那對活動手才買, 整體沒有新意或驚喜, 那個飛行器(Round Mover),基本上的結構和Actic Gear1/48的一樣,只是紮實一些。那枝炮的尾部設計很無聊,雖然可以插入炮彈,但不可轉動。

個微星Fyana造得一o的都唔靚, 而且很單薄, 把玩時要小心。

我諗今次這部機體, 買的人會少了, 很多舖都應該唔會再博多鋪。

[ 本文章最後由 大姐姐 於 8-3-2007 03:37 PM 編輯 ]

redfish 發表於 8-3-2007 15:34:37

原文章由 大姐姐 於 8-3-2007 03:32 PM 發表

但係一年前,DMZ-01推出時,無咁多舖入貨, 最後有些人要等再版才買到。藍狗就真係唔知發生咩事,超多舖入貨,連平日絕對唔賣裝甲騎兵的都入,最後批貨就插水。

今次呢部機體, 我就是為了那對活動手在才買, 整 ...

昨日行旺角, 的確得好少鋪有返, 相信連批發都唔敢返多

黑色三連敗 發表於 8-3-2007 16:53:00

大姐姐,redfish大大,俾您地咁講一講,即係要入貨~~~又挨貴野~~~:sad: 點解買平野次次都冇我份,唔通連個天都唔鍾意我~~~:oh:

squareone 發表於 8-3-2007 19:21:07

頁: 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34 35 36
查看完整版本: 裝甲騎兵迷請進!! Votoms 專區成立!!