zzMANzz 發表於 14-1-2010 18:46:53

直接POST正
不過頭像果度搞到而家都未搞得到:56:

SHOCKER 發表於 14-1-2010 19:06:00

頭像上載唔到,有冇解決方法?
同埋一樓個廣告有冇辦法關閉佢呀,我屋企同公司都用細mon
次次睇其他會員既貼圖時都冇左一半

自由之翼 發表於 14-1-2010 19:55:54

我想問點解mac上TD會成日話"網站會危害電腦"??

hystericireul 發表於 14-1-2010 20:21:29

我SET唔到頭像呀...... UPLOAD完之後佢話「出現網絡問題」,功虧一簣!!!

香港人 發表於 14-1-2010 20:30:15

回覆同引用都會出唔到簽名圖...???咁得意...
有無可能直接上傳, 同傳統上傳空間連LINK共存...???

自由之翼 發表於 14-1-2010 20:35:44

好慢................

玩具toy 發表於 14-1-2010 20:42:32

回復 11# 大舊金

x2:71:

ahfrank 發表於 14-1-2010 22:54:20

that's great!!

herrickwok 發表於 14-1-2010 23:28:48

E+成日都LOAD唔到上載到TD的圖
同埋成日都LOAD唔到網頁, 同埋好慢
我用IE7的

仲有, E+帖子內容入面, D廣告遮鬼住哂, 又唔又得埋
最衰係個廣告下面空白哂, 圖都睇唔到, 好唔方便!

superjojo 發表於 14-1-2010 23:44:07

Upload 唔到頭像, 反覆試過都話error,
d廣告有冇得關閉架, 我個mon細,睇帖時d圖冇左一半
另外新forum打開帖時好似比以前load得慢好多, 是我網速問題?:56:

hevangel 發表於 15-1-2010 01:02:17

Firefox解禁了﹗好野﹗

蜘蛛聖鬥士 發表於 15-1-2010 02:18:49

支持一個~~
同好多大大一樣都未適應, 不過新年嘛~
新人事新作風, 上新 TD 都會唔同~~!!

gundam_ms 發表於 15-1-2010 03:20:00

我只是想換掉這囧頭像,但為何總是告訴我error?
請問何時能解決這問題...

kamitodemo 發表於 15-1-2010 06:08:06

我也是一直error換不了,
這個預計的....
看到就想起山寨fourm...

分手勿語仔 發表於 15-1-2010 08:44:56

Upload 唔到頭像, 反覆試過都話error,
d廣告有冇得關閉架, 我個mon細,睇帖時d圖冇左一半
另外新forum打開 ...
superjojo 發表於 14-1-2010 11:44 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
頭像 都係鐘意以前果種
自己 copy link上黎 set好過
x 2 暫時只見到個更新 0既害處
但實際好處 feel唔到 :no:
另外一個壇增加用途同功能係好事
不過大家都用左咁多年 都習慣左個模式
其實我覺得上一代果個模式好好多:(
頁: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13
查看完整版本: 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)