F-14 發表於 16-1-2010 18:10:22

要按reload佢先會出現
yugi 發表於 14-1-2010 11:34 AM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif
Thanks a lot elljay Big Big!:77:

bigjohn2hk 發表於 16-1-2010 22:14:23

請問是否有特別條件才可以轉頭像? 已試過不同大小會圖但最後必然在儲存時發生錯誤..... code 0.
煩請賜教.

pspadvance 發表於 16-1-2010 23:10:04

GOOD~終於可以直接post相,老實講以前要搵地方上傳再貼相真係減低貼相既意慾。

kiwi_6255 發表於 17-1-2010 03:07:11

test...

KENTON 發表於 17-1-2010 03:17:49

點解會冇左空間個ICON既???

tt711 發表於 17-1-2010 05:33:33

thanks

evil0930s 發表於 17-1-2010 11:38:39

FLICKR的圖片不能用實在有點ˇ麻煩阿....
而且頭像不能設定.........

evil0930s 發表於 17-1-2010 12:05:12

回復 12# Superkeroro

請問一下大大妳是怎麼同時用圖片簽名又是連結的啊???

kamitodemo 發表於 17-1-2010 15:15:24

升左級反而用唔到自定義頭銜同簽名中使用 Discuz! 代碼??
K動戰士渣古 發表於 15-1-2010 04:04 PM http://www.toysdaily.com/discuz/images/common/back.gif如果係真既話,我只有放棄呢個fourm....

車仔 發表於 17-1-2010 17:23:05

頭像問題還未解決, 現在我連"表情圖示"也用不到了~
請問為什麼會這樣的呢~?!

迷人超 發表於 17-1-2010 19:53:16

我都有頭像問題......:26:

聖鬥士星矢 發表於 18-1-2010 01:50:30

新TOYSDAILY好唔方便.可能還新.希望遲些會改好d
load 相好慢.個頭像整極都唔得.flickr好似還有問題
轉貼link.又唔可以post大張d相.會自己縮少了.
真係post一個post搞了成個鐘
現在又不能改個人內容.....找了半天都找不到(之前好像在右上角)
希望相片upload基本可以增加700k.這是基本需要.希望相片質素會好些
還有一樣非常重要.就是看過的post.請用唔同色highlight.(上次改版都這問題.)
thx

Superkeroro 發表於 18-1-2010 01:51:15

回復 128# evil0930s

己SEND了段SCRIPT給你~{:3_137:}

WINGWJMTOYS 發表於 18-1-2010 14:58:06

在台灣的瀏覽速度真是慢的有點驚人啊...
不知是否與這次改版有關?

joe6_6 發表於 18-1-2010 18:32:08

1.頭像仍有問題
2.有時右邊廣告會阻住人地既留言
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13
查看完整版本: 新forum,新功能。會員必讀!! (15/1 新forum問題解答)