Toysdaily 玩具日報

查看: 31646|回復: 41

[版務] xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
撘單問埋:

明天恆指會跌嗎?

原帖由 蒙眼佬 於 21-6-2009 03:06 PM 發表
上次一入個機動警察,跟手就跌:80:

今次.....:55:

不日必跌,但個來(行)貨價要 $138X,d 舖家有貨先(蝕)走一轉。:cool:
原帖由 炒價仙人 於 21-6-2009 03:35 PM 發表
撘單問埋:

明天恆指會跌嗎?

明天就唔知,跌就一定跌。
原帖由 炒價仙人 於 21-6-2009 03:35 PM 發表
撘單問埋:

明天恆指會跌嗎?

有可能
撘單問埋:

明天恆指會跌嗎?

先升後跌,再升再回,一萬八千始終不保,好淡爭持,各別股份受追捧,再生能源股個別有升幅,銀行股有買賣盤、地產股以大地產商受關注.....:DD
我反而想知會唔會有R版~
相信佢地並沒有蝕賣, 因為瑞記沒有逼過人入,而且大戶大手入貨有折扣, 好似紫水晶咁, 批發價34X, 但街價可以賣至31X都得, 如果細鋪仲堅持要用自己ACCOUNT同瑞記入貴貨, 咁就真係自己攞O黎蝕

原帖由 上下盤 於 21-6-2009 03:55 PM 發表

不日必跌,但個來(行)貨價要 $138X,d 舖家有貨先(蝕)走一轉。:cool:
呢隻合金魂早2年係最渴求之下都可以做到一千留下,係今時今日,集團式不停都會有超特價的合金魂售賣之下,再加上要賣的人都大部份巳經賣左,未賣的人都唔會咁趕住賣,不如再繼續等,等集團賣平返過千元留下先賣都唔遲,反正佢大把平貨返,如果冇,咪繼續等,又可以等瑞記開倉.....何需急於買再販的商品.何樂而不為呢.
原帖由 redfish 於 21-6-2009 04:43 PM 發表
相信佢地並沒有蝕賣, 因為瑞記沒有逼過人入,而且大戶大手入貨有折扣, 好似紫水晶咁, 批發價34X, 但街價可以賣至31X都得, 如果細鋪仲堅持要用自己ACCOUNT同瑞記入貴貨, 咁就真係自己攞O黎蝕

冇錯,紅魚大大講得好啱,如果咁樣再同代理取貨,只有等死,不過,做得代理竟然出貨會有左右手交易,完全無道義可信......做老細係時候自己想想係咪應該繼續支持代理呢種做法啦,好自為知啦.自求多福.:53:
其實隻巨靈神幾時話要再販? 因為我見過曾經個價好低:70:

我想要果幾隻又唔再販:70:
等跌先入
佢第一次出時"S"版, 我見過最平八舊水有找....:68:
原帖由 apc 於 21-6-2009 07:50 PM 發表
佢第一次出時"S"版, 我見過最平八舊水有找....:68:
小弟目標係8魚半入手:(
唔知要等到幾時呢:unhappy:
原帖由 BanDaiGX 於 21-6-2009 08:27 PM 發表
小弟目標係8魚半入手:(
唔知要等到幾時呢:unhappy:

等到幾時就唔知,橫掂到係等就唔緊要啦,橫掂合金魂這系列的商品,不停會再販,你話如果係新出的合金魂系列(好似萬能俠gx-45,同埋跟住來緊的新貨就話先出先玩,咁又唔同,起碼叫做先買先第一手玩,但係呢類再販的商品,巳經唔係第一手玩先,怕勿野等,我都係等集團返平貨先買,現在都要買過千,點都唔好買.