Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: hathaway

人人都入, 真係咁好? 重高達Mk.II

原帖由 hathaway 於 11-8-2008 10:36 AM 發表
唔知點解, 我只認同它的駕駛員為露沙美...到而家都唔明Axis點解可以"執"到佢...唔通好似Gundam battle universe內, 只係o係太空發現即可回收? 無道理......
...

的確是拾回來的...

在Zeta Gundam的故事裡...露沙美的「最後任務」...就是駕駛Psycho Gundam Mark II 到亞古捷斯攻擊亞加瑪...但被加美尤的Zeta Gundam擊中駕駛倉死亡...而Psycho Gundam Mark II 的殘骸就遺留在亞古捷斯內...其後被新。自護軍回收及修復後於ZZ Gundam的「重力下的波蕾2」登場...

這台GFF的Psycho Gundam Mark II... 當然就是露沙美駕駛的版本啦...因為標貼是地球聯邦軍的嘛...

小櫻上...
:what: 講起唔似高達
豬頭高達就真係唔似喇!!
去到後期...seed個d...
只要個頭係高達既style,話知你咩樣啦
都叫xx高達,
真係出得好濫!!
好重型好有型
頭像被屏蔽
好帥,好正:71: :71:
Very Nice photo!!
我都有隻#1003.........但係無#1002:63:
頭像被屏蔽
我覺得呢隻唔靚.....都係重高正D
滴滴仔 發表於 11-8-2008 02:38 PM

I agree with you ! ~ 重高正D ! ~
nice picture, thanks.
回復 16# 小櫻
我就鍾意自護的MK II多D,點解唔出自護版呢。
依家要笨大出番就難了, 漲價數倍, 怎出?
我考慮緊入#1010定#1003好,唔知halfaway兄有冇分析意見比下在下呢。
係格納庫d相好正,好有Gundam feel。請問係邊到買到?
我成日覺得佢個頭好似某種昆蟲:!
幾好!!幾型仔。。。。。。。。。。