Toysdaily 玩具日報

請救救我的gaogaigar.......

唉~~~唔玩由自可...一玩把幾火:DD

今日開心念住切好隻勇者王黎玩下啦.....

一切隻手個波位就爛了.....食死左係內面...:sad:

請問各大大有咩計可以夾返個波出黎???感激感激:64: :64:
I got same problem with my gold colour GFG... I gave up and brother another one...
原帖由 mp5tony 於 7-4-2008 12:16 AM 發表
希望可以help yours la
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=26744&extra=page%3D2&page=2

Thanks ar....我用左把手術刀慢慢抓個d ball join出黎 攪掂晒:$

原帖由 Drbrick 於 9-4-2008 05:42 PM 發表

Thanks ar....我用左把手術刀慢慢抓個d ball join出黎 攪掂晒:$

?ib_____D9W6BOGpn

http://f20.yaho ...

跟住你係就o甘痴返﹖﹖
原帖由 gundamrx782 於 17-4-2008 08:21 PM 發表

跟住你係就o甘痴返﹖﹖

唔洗痴,個膊頭位本身有ball joint,
隻gaogaigar變身前個對膊頭痴係另外一舊o野到,
因年時已高,一扭就斷
所以各大大玩kubrick都要小心,
早期的brick粉差說
:unhappy: