Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Vince

[新品消息] POSE+ METAL 新系列 HEAT

保守估計一年出一隻三一,仲有其他line嘅機械人要出,真係十年先出得哂
fakafaka 發表於 7-5-2024 09:04 AM
我也是,很期待真三一的三個型態,但是這次三一做的很不錯,體型雖然不是我最喜歡的水桶版本,但整體性很 ...

我覺得呢次最重要係證明到以今日嘅技術,係克服到水桶三一條底褲低可動嘅問題,之前隻blitzway黑三一樣樣都好,就係可動太低,雖然都有fans主張因造型所限,係冇可能做到,水桶三一要高可動係多餘,但我相信有總比沒有強,畢竟唔係一d天馬行空做唔到嘅嘢嚟
冇 Getter Beam?

好野喎, 咁都俾你挑到骨頭....
Rider 發表於 7-5-2024 06:31 PM
冇 Getter Beam?

有丫,附件有寫三一死光特效,第二張圖全零件果張對腳下面有肚臍換件用肚臍死光個圓形特效。
PV 2 updated

https://youtu.be/l7Mc98na3a0

按時出到1號先講,唔好響到自吹自擂。

2號仲少野玩過 3號好想知佢點出到吸引人,BTW 買1號既點都會買埋23 號
D700 發表於 24-5-2024 02:17 PM
2號仲少野玩過 3號好想知佢點出到吸引人,BTW 買1號既點都會買埋23 號

仲會買1號因為佢話會出2,3號咋~
佢未公佈2號啲特效件同配件啫,1號講到咁多嘢玩,2,3號應該唔會太差既,我諗……
D700 發表於 24-5-2024 02:17 PM

無記錯係跟特效件,類似鑽爆啲恐龍帝國敵人咁
發表於 5 天前 | 顯示全部樓層
allenwalker 發表於 2-5-2024 12:50 PM
同埋其實我覺得係個頭大咗d,對比番呢張圖嘅玩具實物同背後嘅設定圖,明顯實物個頭係大d,可能係因為咁而 ...

面相 都有出入 手足太長同小腿 前肢 都幼咗!
唔識睇以為跟足,但 每樣線條 多小小 幼小小 就好似現在咁 無晒FEEL!

現在一放 設定圖係後面 更明顯 造型比較求其!