Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 魂限 DX超合金 VT-1 SUPEROSTRICH

hong1971 發表於 4-2-2024 10:49 PM
利申:不是笑果位師兄
依家d人真係好中意計時 好似果個團表演/播劇咁 經常聽到有人話點解A出場有3分鐘 B出 ...

諗起尋日美斯0分鐘出場事件
ToyKnife 發表於 31-1-2024 10:26 AM
我都考慮中,之前咁多隻都忍到手,因為已經一屋Yamato 菜機。但呢隻真係好少產品,今次仲有帳篷情景,有 ...

我都係,不過照買,DX元祖Macross全收 ~~
ChinaMade007 發表於 5-2-2024 01:58 PM
我都係,不過照買,DX元祖Macross全收 ~~

全收~!   師兄財力同空間雄厚

師兄你等現貨定已預訂?
ToyKnife 發表於 5-2-2024 03:22 PM
全收~!   師兄財力同空間雄厚

師兄你等現貨定已預訂?

係囉 財力 唔食飯都未知得唔得
                         空間 就點縮都縮唔到有位
ToyKnife 發表於 5-2-2024 03:22 PM

師兄你等現貨定已預訂?

DX元祖Macross ... 暫時多年來都得幾隻,全收其實也不算過份吧
暫時只有扭扭關
暫時只有扭扭開訂金一隻金牛、似乎貴咗D咯......  

師兄你等現貨定已預訂?

預訂啦,費事煩,不過感覺係有啲貴對比近排啲Macross(其實頭幾隻DX都係咁嘅價錢,係yen 跌咗先開始平)

可能派貨時有水回呢,你估睇美斯咩!

其實魂限現貨會有平嗎?魂限貨不是預訂了幾多,才出預訂了的數量嗎?我沒有留意呢,請問魂限現貨平的例子有嗎?多嗎?我從來魂限貨只會決定買或不買,買便直接去訂,基本上不買魂現貨的,所以真的不知道魂限現貨是否會跌價或市場上還有沒有合理的現貨,還是部分人沒有留意依架DX是魂限來的
mpp025 發表於 8-2-2024 09:14 PM
其實魂限現貨會有平嗎?魂限貨不是預訂了幾多,才出預訂了的數量嗎?我沒有留意呢,請問魂限現貨平的例子有 ...

魂限現貨有平物岩岩果隻ROBOT魂閃色版夜鶯囉, 旋轉拍賣及FACEBOOK上輕易找到平一成左右, 大量
熱狗OO 發表於 9-2-2024 09:54 AM
魂限現貨有平物岩岩果隻ROBOT魂閃色版夜鶯囉, 旋轉拍賣及FACEBOOK上輕易找到平一成左右, 大量 ...

魂限產品差不多每個月也有,歷年那麼多產品,只是數到一款,那麼即是魂限產品基本上不太會跌穿售賣價吧