Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 魂限 DX超合金 VT-1 SUPEROSTRICH

印象好似出 1J 裝甲果陣,解決了版權問題,所以市面有超大貨
各位訂了未?飛機型態幾正,甲及噴射器新模,營咁很投其!係個頭怪少少…
waynex5 發表於 26-1-2024 09:57 AM
感覺帳蓬是紙作的....

有點掙扎要不要入手阿~~

//簡易テントのペーパークラフトの型紙も付属(コピーして使用します。組み立てが必要です)。//

係用紙造,而且要自己組立。
lostintv 發表於 31-1-2024 10:06 AM
各位訂了未?飛機型態幾正,甲及噴射器新模,營咁很投其!係個頭怪少少… ...

我都考慮中,之前咁多隻都忍到手,因為已經一屋Yamato 菜機。但呢隻真係好少產品,今次仲有帳篷情景,有心動。
我訂了,因為少產品,基本上只展示飛機形態,個營唔會整,因為紙造
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

lostintv 發表於 31-1-2024 10:06 AM
各位訂了未?飛機型態幾正,甲及噴射器新模,營咁很投其!係個頭怪少少… ...

我有HI METAL R版之下是次SKIP了, 各位加油

想回來我就係從HI METAL R的VT-1開始儲菜機的修羅之路....
ToyKnife 發表於 31-1-2024 10:26 AM
我都考慮中,之前咁多隻都忍到手,因為已經一屋Yamato 菜機。但呢隻真係好少產品,今次仲有帳篷情景,有 ...

若為菜粉, 未買過VT-1的話點都要有一款既

因為是電影版中出場時間最長的一款VF-1/主角機, 我計過, 紅黑1A及紅黑1S出場時間加埋都唔夠佢長

見有間,1850訂但滿止了,旋要1800, 孤要1980,無乜興趣訂了
lostintv 發表於 3-2-2024 06:02 PM
見有間,1850訂但滿止了,旋要1800, 孤要1980,無乜興趣訂了

菜機冇隻炒得起,現貨或能有驚喜。
喜歡咪訂囉,好經典,一條輝,未沙
camara 發表於 4-2-2024 12:01 AM
喜歡咪訂囉,好經典,一條輝,未沙

係,小時不明白,長大方知揀公務員好過揀明星。
熱狗OO 發表於 3-2-2024 04:57 PM
若為菜粉, 未買過VT-1的話點都要有一款既

因為是電影版中出場時間最長的一款VF-1/主角機, 我計過, 紅黑1 ...

係,一真都無VT-1,應該入手。師兄睇到咁仔細,估唔到有人去計時
ToyKnife 發表於 4-2-2024 12:34 PM
係,一真都無VT-1,應該入手。師兄睇到咁仔細,估唔到有人去計時

呢套電影版我應該有睇左廿次
ToyKnife 發表於 4-2-2024 12:34 PM

利申:不是笑果位師兄
依家d人真係好中意計時 好似果個團表演/播劇咁 經常聽到有人話點解A出場有3分鐘 B出場得2分50秒少過佢