Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 7月 魂限 超合金 MIGHTY STRIKE FREEDOM GUNDAM 突擊自由高達極

Vince 發表於 30-1-2024 03:05 PM
0 秒 sold out … 想幫襯下 pbhk 都唔得 law

你呢D YOUTUBER出去訂喇, 貴幾多都有YOUTUBE收入幫補, 怕西; 等睇你開箱架喂
熱狗OO 發表於 30-1-2024 05:57 PM
你呢D YOUTUBER出去訂喇, 貴幾多都有YOUTUBE收入幫補, 怕西; 等睇你開箱架喂

YouTube 果 d 所謂幫補,應該只夠搭車來回 ….
D 隻日本果邊都好快 sold out,我又冇本事食 炒價 … 睇黎應該唔大機會開到箱啦~
馬仔 發表於 30-1-2024 09:16 AM
今次freedom電影入面角色,全部好似Build fight 入面d角色,隻人左合右合咁砌埋一齊,都唔似原創角色。 ...

Seed一開始已經係咁 隻特擊咪左炮右劍背飛行
之後繼得都係咁 只係今次隻背翼唔好睇姐
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

https://hobby.dengeki.com/news/2235801/

3萬幾羊,條腰轉少少都無,真搵笨
與其用 30K YEN買高達既超合金, 不如等呢隻出 MB...
denniskwong 發表於 16-2-2024 09:38 AM
與其用 30K YEN買高達既超合金, 不如等呢隻出 MB...

MB係SELL魔改, 呢隻較似動畫; 而呢隻都3萬YEN, MB過硬4萬YEN的了

超合金 マイティーストライクフリーダムガンダム
●発売元/BANDAI SPIRITS コレクターズ事業部●36300円、受注終了、7月発送予定●約18cm●魂ウェブ商店販売アイテム

https://hjweb.jp/article/1388263/

好似 Double X
stonekeung01 發表於 1-3-2024 11:03 PM
超合金 マイティーストライクフリーダムガンダム
●発売元/BANDAI SPIRITS コレクターズ ...

有日本仔在秋葉原魂店拍了實物,QC差到痴線!金色醜又凹凸不平、水口多、夾口勁、件與件之間飛哂邊!好恐怖!唔識聽日文但feel到拍片果位都媽叉,祝各訂購者好運
我等MG⋯⋯呢啲一模多個 version 既 MB 等等成品,不好追加!
白色翼配色真的差D, 真是唔及舊SF靚
熱狗OO 發表於 2-3-2024 01:11 AM
有日本仔在秋葉原魂店拍了實物,QC差到痴線!金色醜又凹凸不平、水口多、夾口勁、件與件之間飛哂邊!好恐 ...

上星期忽然行魂按到隻~~都係储且~~冇食貴價就算。
日網介紹

超合金「高達系列」企画者 藤木裕也氏

https://hobby.watch.impress.co.jp/docs/interview/1570040.html