Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: Hawk

[玩具報告] CCToys Cybaster Possession Ver. 小報告

Hawk 發表於 29-10-2023 07:24 PM
版主咁睇啦,逐粒開關你可以鐘意開邊粒咪開邊粒囉,如果1次着哂走電線都有問題,佢而家啲件全部分開,一 ...

風魔出過KA版FIX, 果時好貴今日睇就唔貴;

希望CCSTOYS會出埋非精靈憑依的原版

我諗我都會買, 不過個盒大得太可怕了呢個反而係問題
熱狗OO 發表於 30-10-2023 12:55 AM
風魔出過KA版FIX, 果時好貴今日睇就唔貴;

希望CCSTOYS會出埋非精靈憑依的原版

唔好再出風魔喇,出佢死對頭古蘭修啦~
你仲儲盒? 我玩完如果冇位擺,就包好pack入啲膠箱ok喇,有時間至輪流display下
睇相好正,等攞貨,ccst 真係幾岩出新古
如果身高在20cm以下,我一定閉上眼睛就買。。。現在這高度什麼優點也買唔落手,除非我發達換大屋、加上其他SRW機械人全部都是大比例。
我都幾期待佢出NEO-古籣修, 一對擺埋一齊超正.
潔白紙巾 發表於 30-10-2023 06:15 PM
我都幾期待佢出NEO-古籣修, 一對擺埋一齊超正.

同比例新古會超大隻淨膊頭闊度已經係CYBASTER兩倍,仲有背脊個圈會大過同廠萬能俠ZERO個圈。如果做出D燈位好似遊戲咁凡黃色部份都著燈會超正。
gazza1211 發表於 30-10-2023 05:22 PM
如果身高在20cm以下,我一定閉上眼睛就買。。。現在這高度什麼優點也買唔落手,除非我發達換大屋、加上其他 ...

原著係30米高, 今次呢個呎吋係配到1/100的高達喎
s0014028 發表於 30-10-2023 06:38 PM
同比例新古會超大隻淨膊頭闊度已經係CYBASTER兩倍,仲有背脊個圈會大過同廠萬能俠ZERO個圈。如果做出D燈 ...

下次個地台播出招果首歌就正