Toysdaily 玩具日報

查看: 6321|回復: 31

[新品消息] 7月 魂限 ROBOT魂<SIDE AB> GALLABA

TAMASHII NATIONS STORE TOKYO
參考出品

https://x.com/t_features/status/1713814541241577950?s=20

Finally, 終於等到
然後出隻10倍大巨大化版(搞笑)

坐間翔和邦.巴寧斯的最終決鬥. 仲以為這架格拉巴會係 metal R 魂條 line出.
s0014028 發表於 16-10-2023 06:03 PM
然後出隻10倍大巨大化版(搞笑)

如果咁做, 佢做法實係縮小其他角色比例, 就當係本體巨大化. 例如紅色機力暴拉罕 (Leprechaun), 就附上昆霸和翼霸兩隻迷你機仔.

我估大家的餘生都應該唔會再見到此機的下一款產品囉....

雖然大部份毒L就是睇過聖戰士的都未必稀罕....因為個機設就真係太9 HEA.... 好似一個小學生飯盒伸幾支筆出來就係....

在劇中此大舊的存在感絕對高過瑞華士的, 而機戰F中次次見到佢都頭都痛
商品化決定!

付有 mini figure

https://x.com/t_features/status/1715201935475941844?s=20

唔計同模改色,出埋呢隻GALLABA,TV版機體就算出完了!呢隻小弟一定買,但除咗玩特效,呢隻又好似無乜野玩,因為佢唔係人型。
但點解會有兩款機頭?係機設本身就有定係當年畫錯咗?
百載真純 發表於 16-10-2023 09:51 PM
如果咁做, 佢做法實係縮小其他角色比例, 就當係本體巨大化. 例如紅色機力暴拉罕 (Leprechaun), 就附上昆 ...

你信唔信
有機會出Hyper版(彩透版)
然後兼用豆鼓版昆霸翼霸?
THOUTHER 發表於 21-10-2023 07:25 PM
唔計同模改色,出埋呢隻GALLABA,TV版機體就算出完了!呢隻小弟一定買,但除咗玩特效,呢隻又好似無乜野玩 ...

好多人唔記得仲有
綠色嗰隻Hyper版(彩透版)
熱狗OO 發表於 17-10-2023 03:46 PM
我估大家的餘生都應該唔會再見到此機的下一款產品囉....

雖然大部份毒L就是睇過聖戰士的都未必稀罕....因 ...

3隻會變大嘅
只有呢隻大雀仔
係冇格劍同奧拉斬
最冇存在感同最癈嘅
(唔明点解黑騎士有隻
應該係佢嗰邊
最上位嘅人型機唔用
係要換部癈咗
格劍同奧拉斬嘅大雀仔
之前嗰兩個變大
真係會頭㾗架
而家打完人哋個駕駛
真係會死架
黑騎士同大雀仔
係變大完會變番細唔會死)
THOUTHER 發表於 21-10-2023 07:25 PM
唔計同模改色,出埋呢隻GALLABA,TV版機體就算出完了!呢隻小弟一定買,但除咗玩特效,呢隻又好似無乜野玩 ...

仲有一架非人型機未出,大部份奧拿機械既設計者
秀特·威朋(ショット・ウェポン,聲優:田中正彥)出身於美國加州的地上人,28歳,為機械人工學的権威。因為意外事故而來到拜斯頓·威爾。幫助德雷克製造出運用靈光的強大戰爭機器,協助實現其野心。但是實際上是打算坐收漁翁之利狡猾策士,有計劃的利用並慢慢排除德雷克而讓自己成為支配者的野心家。因為是製造出所有靈光戰士,把戰火帶入拜斯頓·威爾甚至讓戰亂擴大至地上界的大罪人

下.... 怕不夠賣點送基友!? 人仔有幾大呢? ...

估計這個size

哇, 咁都得, 真的不知道有前科; 此POST都看得出本版都不少聖戰士FANS, 但可能全香港的深度粉就全部就在此而已....