Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] V型電磁俠 & PB限定 V Together Set

portable1219 發表於 20-12-2023 04:52 PM
係~~~~~可能D人見太膠所以放~~~~

幾百蚊買盒塑膠模型,會有鐵嗎?
eddiem249 發表於 20-12-2023 05:07 PM
幾百蚊買盒塑膠模型,會有鐵嗎?

如果一百幾拾食玩等係ok~~但你又覺得7百幾蚊......質素咁差塑膠模型~~~你還吾平價走。
portable1219 發表於 20-12-2023 05:29 PM
但你又覺得7百幾蚊......塑膠模型~~~質素咁差。

唔明你講咩,我全部打磨執件上灰噴,唔膠
eddiem249 發表於 20-12-2023 05:31 PM
唔明你講咩,我全部打磨執件上灰噴,唔膠

你喜歡啦~~又吾係我上左當~
7 百幾買隻爛鬼, 不如買隻FA 超合金魂無咁嬲啦
kennethli 發表於 20-12-2023 06:00 PM

FA都係爛鬼,應該去買DX
kennethli 發表於 20-12-2023 06:00 PM

FA V形係FA 第一只, 初出10xx, 價無如其他 FA合金跌價, 仲升到 1.7-2k 不等

玩過就知好野

不過呢只盒玩我都照素組砌...惗緊個外盒點改做天地蓋....
portable1219 發表於 20-12-2023 05:29 PM
如果一百幾拾食玩等係ok~~但你又覺得7百幾蚊......質素咁差塑膠模型~~~你還吾平價走。 ...

師兄 雖然我都認同佢好膠 同7百幾係唔值
但訂得貨既玩家都知膠 去買既玩家都知係7百幾 係想知佢乜野途徑買到5百幾(可能更低) 依家5百放出黎
幾時出六神合體呢
SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] V型電磁俠 (通常版)
メーカー希望小売価格: ¥8,500(税込:¥9,350)
2024年1月29日 発売
https://www.bandai.co.jp/candy/p ... 70117910869000.html

SMP[SHOKUGAN MODELING PROJECT] V型電磁俠 (通常版) 官方preview

2019年發售的超力

https://bandaicandy.hateblo.jp/entry/20240131_smp

通常版白色好睇好多