Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 魂限「METAL BUILD」PROVIDENCE GUNDAM 天意高達

死士專用系列, 我等睇各位相片就算
又係魂限,依家MB愈來愈少通販。
fallout8 發表於 11-9-2023 10:30 AM

雖然唔洗旨意可以禁到PB, 但係起碼叫做街舖可以有得訂先... 通販真係仲難搞
我都覺得通販仲難搞!
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

kennethli 發表於 11-9-2023 10:49 AM
雖然唔洗旨意可以禁到PB, 但係起碼叫做街舖可以有得訂先... 通販真係仲難搞 ...

落鋪訂魂限咪又係自帶炒價.....
fallout8 發表於 11-9-2023 10:30 AM

唔覺丫。隻真三一,devise exia,龍神號咪通販囉。
匠牛通販啊,唔係好似要15000訂咩?
港魂
METAL BUILD PROVIDENCE GUNDAM
https://p-bandai.com/hk/item/N2656309001001

https://www.youtube.com/live/S29VkaqHfF8?si=O9Kl2VxNBUFHR3Rd
sbyk 發表於 11-9-2023 11:56 AM
唔覺丫。隻真三一,devise exia,龍神號咪通販囉。
匠牛通販啊,唔係好似要15000訂咩? ...

Exia係舊年,今年咪就係得真三一同再販龍神丸咁大把,其他野全部魂限,匠牛唔係MB Line不評論。
好想知背包可唔可以成個拆落來
codianno 發表於 11-9-2023 07:42 PM
好想知背包可唔可以成個拆落來

應該得ge,包裝分主題用泡沫盒+配件用塑料包;所以應該分到個龜背出黎;好彩Seed機體唔係隻隻都中,如果唔係真係無位擺…
2021年時展出

其實真係唔係好明心口嗰6條喉有咩作用,咁粗碌但又接去駕駛倉側甲版和排氣口邊位…….
bigbigfriend 發表於 13-9-2023 02:21 PM
其實真係唔係好明心口嗰6條喉有咩作用,咁粗碌但又接去駕駛倉側甲版和排氣口邊位……. ...

量子通訊線纜呀,用嚟接駁backpack裝置,操控龍騎系統