Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 1月 魂限 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM CALIBARN 高達卡利班 ver.A.N.I.M.E.

熱狗OO 發表於 3-7-2023 03:45 PM
一定唔買喇, 拿準備訂的留意, 最後三集我每集睇兩次的:

1. 異靈出擊時揸長炮係全部時間開住紅紋

配件list 裡邊寫明有一套刻痕更換件,就睇下追加公佈資料係紅紋定係七彩紋,訂都訂咗,佢以後補飛再出嚟呃錢先算啦

紋呢家野......睇定D先
alien133 發表於 3-7-2023 03:55 PM
配件list 裡邊寫明有一套刻痕更換件,就睇下追加公佈資料係紅紋定係七彩紋,訂都訂咗,佢以後補飛再出嚟 ...

訂咗, 估佢比紅絞. 希望估錯.
我估計會係紅紋

跟住會出風靈改人棍供異靈抱抱+彩虹紋作魂限
港魂好少見ROBOT魂缺貨
stonekeung01 發表於 4-7-2023 08:23 PM
港魂好少見ROBOT魂缺貨

因為冇乜人估到套劇到收尾會玩得咁大同咁快,連帶啲機體都多咗人關注.

我各得隻異靈好感度大過隻風鈴改,起碼第一眼望落去令我諗起高達X.
一定有跟風靈改連動的玩法配件作魂限出.... 然後SHFiguart出艾莉, 比買家用黎配風靈改展示

QUIET ZERO入面個夫拉圈MEGAHOUSE應該會出黎俾HG風靈改用, 這個坑超大....  
唔知迪蘭札 鐵騎 呢啲機有冇機會出Robot魂呢
mchwong2 發表於 4-7-2023 10:43 PM
唔知迪蘭札 鐵騎 呢啲機有冇機會出Robot魂呢

你睇R魂風靈的銷量就知無可能喇, 唔係點會連風靈改都擺魂限呢?
stonekeung01 發表於 8-7-2023 11:13 AM
https://twitter.com/t_features/status/1677251114318848000?s=46&t=er7bjrVsfl0uaagIF8aTLw

換件再現刻痕就好正路既
只係好多人怕笨大玩野放個紅痕就算
模型嗰隻就正正常常放咗彩刻痕既相
R魂就遲遲唔公佈攪到多人數開始懷疑啫
nok031059 發表於 8-7-2023 12:35 PM
換件再現刻痕就好正路既
只係好多人怕笨大玩野放個紅痕就算
模型嗰隻就正正常常放咗彩刻痕既相

我估係紅紋, 之後魂限彩紋件連風靈改人棍

若你係Bandai都一定咁屈。
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

https://hobby.dengeki.com/news/1998519/

stonekeung01 發表於 9-7-2023 09:08 AM
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

呸!仲未show隻色?
我估7.15出了HG才show?