Toysdaily 玩具日報

查看: 12015|回復: 52

[新品消息] 1月 魂限 ROBOT魂<SIDE MS> GUNDAM CALIBARN 高達卡利班 ver.A.N.I.M.E.

ROBOT魂 <SIDE MS> X-EX01 ガンダム・キャリバーン ver. A.N.I.M.E.
ABS&PVC製可動フィギュア
全高:約125mm
主な商品内容:本体、交換用手首左右各4種、シェルユニット交換用クリアパーツ一式、ビームサーベルエフェクト×2、バリアブルロッドライフル、ガンビット一式、ガンビットディスプレイ一式、手首格納デッキ、魂STAGE用ジョイントパーツ一式
発売元:BANDAI SPIRITS
価格:9,900円(税込)
2024年1月発送予定
https://hobby.dengeki.com/news/1990352/

港魂
ROBOT SPIRITS <SIDE MS> X-EX01 GUNDAM CALIBARN ver.A.N.I.M.E.
https://p-bandai.com/hk/item/N2697359001001

哇,好難計算你點玩喎… 陣間出個彩虹ver...
熱狗OO 發表於 2-7-2023 05:51 PM

一定有其它version
呢個靚過HG版好多喎
熱狗OO 發表於 2-7-2023 05:51 PM

佢唔俾彩虹刻痕部件點敢買呀?
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

紅紋都無的話就一定唔買喇....我日文幼稚園程度, 睇唔明上面 "SHI乜乜墮交換用CLEAR PART式" 所謂何事
熱狗OO 發表於 2-7-2023 09:34 PM
紅紋都無的話就一定唔買喇....我日文幼稚園程度, 睇唔明上面 "SHI乜乜墮交換用CLEAR PART式" 所謂何事 ...

港魂寫"外殼組合更換用透明配件一式",
RX78GP03 發表於 2-7-2023 11:21 PM
港魂寫"外殼組合更換用透明配件一式",

哈, 然後唔寫係咩顏色, 買住HG算喇
熱狗OO 發表於 2-7-2023 11:43 PM
哈, 然後唔寫係咩顏色, 買住HG算喇

https://www.youtube.com/watch?v=JR0oRa3p-3Y

可以出太多款魂限了吧....  
TAMASHII NATIONS STORE TOKYO

等緊大鋪開訂

孤仔 / 模倉都開始收訂!
tsang_20190721 發表於 3-7-2023 03:28 PM
孤仔 / 模倉都開始收訂!

一定唔買喇, 拿準備訂的留意, 最後三集我每集睇兩次的:

1. 異靈出擊時揸長炮係全部時間開住紅紋

2. 異靈係丟走枝長炮後浮遊炮先痴上去, 劇中無出現過長炮+浮遊炮同時連接主體的情況

3. 浮遊炮痴身不論連身與否後係全時間刻痕係彩虹

敢買黑紋的師兄肯定係準備進貢比BANDAI多至少一次, 或賭BANDAI唔出魂限, 好野! 有實力!
我暫時會追HG算, HG直接係彩虹紋