Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 劇場版『機動戰士 GUNDAM SEED FREEDOM』2024年1月公開!

新人物

https://www.gundam-seed.net/freedom/character/

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

哇呢D畫風唔得喇, 個個未發育咁咩事
熱狗OO 發表於 27-9-2023 02:59 PM
哇呢D畫風唔得喇, 個個未發育咁咩事

長期戰爭…

下一代接力唔上…

個個未成年就要上戰場…

同 thunderbolt 差唔多吧!!

可能證明到人真係死得七七八八…

哈哈!!

本帖子中包含更多資源

x
Mobile Suit Gundam SEED FREEDOM 3rd Trailer

https://youtu.be/WmOxELVTpSs?si=sPv2awZfhMN8Ph45

stonekeung01 發表於 5-10-2023 10:08 AM
Mobile Suit Gundam SEED FREEDOM 3rd Trailer

D機設好L求Q其, 喂你搵番強人同勇士條屍出來呃老FANS無問題, 但要似就似足喇, 至少比番D型的感覺先喇

暫時睇應該係臭作無誤的了, 求9其作一個新勢力整幾場打戲賣玩具的呃錢之作

哇果堆敵機的口味重到呢, 點解我說會是臭作, 你睇PV中起飛果下, 仲係維持超人起動式, 好柒囉
你地睇番同是福田主理的CYBER FORMULA, 點解會成為經典, 因為後續作是不斷跟觀眾的年齡層成長, 由起初的無厘頭揸車冒險形式去到後期成為影射F1的認真運動片種, 人設及機設都改並成熟了, 咁先得架嘛! 喂D觀眾係大晒架喇, 呃細路你搵第二套高達好無?

但呃錢黎講畫質似有些微誠意, 尤記起N年前果套Z電影三部曲畫D唔畫D真係唔好有下次
機設

https://www.gundam-seed.net/freedom/mecha/

本帖子中包含更多資源

x
如果香港同步上我都會入戲院睇既, 唔好好似EVA咁串流做完一年先上咁昂鳩喇,

香港毒粉應該夠多, 而且依家戲院的發行商的決策層都係30-50歲, 都係睇過SEED會知夠潛在票房架喇

新宣傳圖

C.E.75年勢力圖

本帖子中包含更多資源

x
Mobile Suit GUNDAM SEED FREEDOM 4th Trailer

https://youtu.be/wzgS_8LBmlg?si=_qeWx4f1F6Vy-ZkD

閱, 個故事大概就係講00既天人組織穿越去對付今日既以巴衝突般
熱狗OO 發表於 1-12-2023 03:04 PM
閱, 個故事大概就係講00既天人組織穿越去對付今日既以巴衝突般

真係??

咁都幾好喎!!

一齊止戈為武,然後實現更大既統一夢想!!

哈哈~哈哈哈!!
Lau 發表於 4-12-2023 01:13 PM
真係??

咁都幾好喎!!

故事大剛都公開晒的了, 趕絕無睇開的新世代死小孩, 粉絲向的臭作無誤

起碼我睇得出, 兩小時都唔知有無你咁Q多角式, 以福狗的實力你得唔得呀? 我覺得佢唔得囉!

算喇, 作為根粉我DILL住都會去睇的, 好看過去年果套無責任0079小島就可以的了

至少, D "機械人銀芽銀芽" 的場面就應該OK既
談到了『SEED FREEDOM』的配音秘辛!實物大ν高達 燈光秀點燈儀式&特別對談活動 官方報導

https://hk.gundam.info/news/event/01_13232.html

本帖子中包含更多資源

x
stonekeung01 發表於 8-12-2023 10:21 AM
談到了『SEED FREEDOM』的配音秘辛!實物大ν高達 燈光秀點燈儀式&特別對談活動 官方報導

兩大柒頭, 決一不可