Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RG 1/144 GUNDAM EPYON 高達艾比安

laiken 發表於 4-10-2023 09:02 PM
今日經過一兩間店,都係三字頭喎,所以個別網上放唔可以作準

毛瘡咁劏都係易發發咋喎, 你經過咩店咁Q貴呀?
熱狗OO 發表於 5-10-2023 11:44 AM

可能人地遊百貨公司,前2,3日都已經成個船轉2百中價位,真係無見過有人放3舊
熱狗OO 發表於 5-10-2023 11:44 AM

喺屋苑商場有模型玩具賣嘅文具精品店,不過啱啱去開深水埗,見模型舖就賣$259
我255算數,都好少一出RG無耐就公道價入到手
荔枝角 D2 place 會場賣 $180.00
tsang_20190721 發表於 6-10-2023 12:47 PM

比你快一步添, 唯有補相

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
tsang_20190721 發表於 6-10-2023 12:47 PM

盒野出左一星期都無已經迫到180的話, 即係背後超大貨喇, 咁若150就試下, 我唔係WING粉, 等年尾的濕鳩開倉
我只可以用欲哭無淚去形容我自己果 D 訂家
tsang_20190721 發表於 6-10-2023 03:18 PM
我只可以用欲哭無淚去形容我自己果 D 訂家

唔緊要, 被BANDAI欺騙買貴左係每一個毒L的成長必然階段
周圍輕易200了, 始終冇TV版wing 0 單買艾比安實在怪怪的。