Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] RG 1/144 GUNDAM EPYON 高達艾比安

咁多貨,等多一排 2舊水入手
antohny01087 發表於 1-10-2023 08:04 PM

不是粉, 兩舊我都唔會買喇, 但身為根粉都有睇片

令我安慰的是, 眼框及眼都分晒件! 以後高達對眼連貼紙都唔洗用了!

較早前的MG Z VER KA做到唔出奇, 咁快細一個碼的RG都做到了, 以後高達型機體素組會更爽了

其實我從來覺得用透明件造高達對眼根本係玩9人喇
kachun1122 發表於 28-8-2023 04:40 PM
咁你等到死果日到未必買到 幾百蚊都話貴你末如叫人送比你好過啦

一出即跌喇,我條命冇1星期咁短wo

stonekeung01 發表於 30-9-2023 12:57 PM
官方介紹

最尾嗰張相,最可惜就係未出TV版Wing Zero
antohny01087 發表於 3-10-2023 01:22 PM

笨大無野好,出得多自然跌得快..
FRS車仔拉打都跌到199..
antohny01087 發表於 3-10-2023 01:22 PM

咁快插到210呀? 咁我估呢隻會去到170/180呢D位;

記得GOD一出250要搶, 幾次再販250都售罄,

好明顯今次呢隻無乜驚為天人的新技術或驚喜位, 係囉佢個FRIEND WING ZERO竟然未出, 無得襯
等出rg tv版W ZERO,都係鍾意有支炮多d
咁我情願一出大把貨買貴左好過下下要搶
個RG logo上冇咗144字眼之後,就好似唔嚴格控制大小,因高達頭部複雜做大啲?見人哋拍埋多3高一截,本來諗住擺埋一齊好型……。同埋本來期待啲細機V,F91…,如果隨意做大啲就冇意思
thx 發表於 4-10-2023 01:28 PM
個RG logo上冇咗144字眼之後,就好似唔嚴格控制大小,因高達頭部複雜做大啲?見人哋拍埋多3高一截,本來諗 ...

的確不合比例唔太理想, 矮仔機黎講只有RG X1造到真1比144, 就真係好細, 細到我唔敢買, 始終就5條對眼唔得囉
yugi 發表於 4-10-2023 11:46 AM
咁我情願一出大把貨買貴左好過下下要搶

好似真骨咁每次都同堆炒家角力就哂心機,龍珠都成日之後平d,咪當早買早享受

今日經過一兩間店,都係三字頭喎,所以個別網上放唔可以作準
thx 發表於 4-10-2023 01:28 PM
個RG logo上冇咗144字眼之後,就好似唔嚴格控制大小,因高達頭部複雜做大啲?見人哋拍埋多3高一截,本來諗 ...

呢部都寫係1/144喎,甚至之前隻神高達都係
laiken 發表於 4-10-2023 09:03 PM
呢部都寫係1/144喎,甚至之前隻神高達都係

係喎,我發雞盲屋企no.33後幾盒都睇唔到,剩係留意個金色logo,同實際大小
antohny01087 發表於 1-10-2023 08:04 PM

YM FB 已經見 199了