Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 2022年4月 超合金魂 GX-75SP 帝皇萬能俠 20th Anniversary Ver.

見大爆死的視頻, 可以說得個樣而無野玩,

個樣我鍾意既, 但千七采佢有味喇, 三一ARC豬肉在前之下, 今次我排999
暫時係旋拍見過千六有找
熱狗OO 發表於 23-5-2022 11:37 AM
見大爆死的視頻, 可以說得個樣而無野玩,

個樣我鍾意既, 但千七采佢有味喇, 三一ARC豬肉在前之下, 今次 ...

三一ARC本身設計樣衰,跌到$500我都唔會買,
但係呢隻萬能俠點都低極有個點,千5都有人要,佢又唔係唔靚仔
老實人 發表於 23-5-2022 01:41 PM
但係呢隻萬能俠點都低極有個點,千5都有人要,佢又唔係唔靚 ...

未買舊版可以考慮下入番隻,呢隻電鍍都幾靚仔。
係Bandai showroom 見過實物, 靚係靚, 不過呢個價就唔多值

可能唔係 bandai 問題, 係自己問題......
nela 發表於 23-5-2022 03:01 PM
係Bandai showroom 見過實物, 靚係靚, 不過呢個價就唔多值

可能唔係 bandai 問題, 係自己問題......{:8_70 ...

絕對唔好懷疑自己,一定係B die 問題, 定咁貴又用番老模,下下加小小野改改色又當新野買,唔好當我地係傻仔。
老實人 發表於 23-5-2022 01:41 PM
但係呢隻萬能俠點都低極有個點,千5都有人要,佢又唔係唔靚 ...

昨午行燕匙典已見一間有你講呢口$了。
最新價$13XX, 合金魂而家隻隻都死。
馬仔 發表於 6-6-2022 10:29 PM
最新價$13XX, 合金魂而家隻隻都死。

上次果隻原色帝皇最低係幾多的?
其實死唔死同隻野既人氣有關,近期隻17號都好賣得下。
其實我寧願合金唔好做電鍍,睇上去係靚,但一氧化就麻煩,跟返原設色仲好
熱狗OO 發表於 6-6-2022 10:40 PM
上次果隻原色帝皇最低係幾多的?

印象中$1200左右。
fallout8 發表於 6-6-2022 11:14 PM

17號唔知佢太好賣定太小貨,action toys 同其他廠都出左好多年,我個人覺佢太小貨。
馬仔 發表於 7-6-2022 12:15 PM
17號唔知佢太好賣定太小貨,action toys 同其他廠都出左好多年,我個人覺佢太小貨。 ...

初出頭一個月都仲有得不停補貨,少極有限,總量隨時多過呢隻GX75SP好多,不過大鐵人17的名氣,只要造得唔太差,又唔係超貴,D貨去得晒唔奇
fallout8 發表於 6-6-2022 11:14 PM

17號多野玩又BANDAI第一次出

呢隻帝皇唔係無人氣而真係無野玩, 可動性觀乎一眾視頻係完全不合格, 就係得個樣for屍站