Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Mini Action Voltron Vehicle Force 十五機合體

熱狗OO 發表於 28-7-2023 05:30 PM
BANDAI話我攞住高達, 拉打同咸超的拉臣, 西怕你地唔進貢

高達都只係某幾隻有興趣, 拉打同咸超直情係慳錢系列
taifat 發表於 28-7-2023 05:24 PM
依家中國同香港嘅玩具廠咁進取,外形及可動又進步咗,以後玩玩具真係唔使睇笨大面色 ...

又唔可以咁睇, 笨大有合金, 如果可動太大角度, 好難平衡, 到時仲衰, 企都企唔穩

全膠又細隻, 反而易於平衡

而且我覺 Action toys 之前的幾隻, 其實都係抄合金魂的合體再改良, 所以未必係由零開始設計出來
呢只除了會場, 其他地方可以訂嗎??
nela 發表於 1-8-2023 12:01 PM
呢只除了會場, 其他地方可以訂嗎??

以我所知,會場訂係多 1 set 電鍍劍同飛輪。
遲 d 會有普通版,可以係一般街鋪預訂。

ok ok 腥橋..無去動漫展 ....以為好似幾年前金毛咁只會場先有得訂  發表於 1-8-2023 03:22 PM

ACGHK 會場限定版 2月6日到貨
普通版 (没有電鍍配件) 2月19日到貨
SUPER FESTIVAL 88 展出

https://hjweb.jp/article/1482637/