Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Mini Action Voltron Vehicle Force 十五機合體

3百超低玩過合金,衰唔想去動漫,等睇鋪買算
整體外形比合金魂好睇,個頭比例已經好過合金魂,双臂亦無合金魂咁長,合金魂好似長臂猿咁
好型! cls 仲要同es合金一樣,俾埋屈腰你….
半田健人_555 發表於 26-7-2023 09:46 PM
但我反而覺得佢個身形好過合金魂喎

搵高價合金魂夾硬黎同套扭蛋級別嘅黎比較, 好明顯係炒9座貨死撐啦
ACGHK 2023 展示 updated
會場訂係電鍍版, 睇黎要去啦
依家中國同香港嘅玩具廠咁進取,外形及可動又進步咗,以後玩玩具真係唔使睇笨大面色
clivemak 發表於 28-7-2023 04:27 PM
會場訂係電鍍版, 睇黎要去啦

依家入場費要42蚊.... 車錢來回加多三條, 夠一日三餐溫飽,
固此動漫展我已經OVER廿年無去
taifat 發表於 28-7-2023 05:24 PM
依家中國同香港嘅玩具廠咁進取,外形及可動又進步咗,以後玩玩具真係唔使睇笨大面色 ...

BANDAI話我攞住高達, 拉打同咸超的拉臣, 西怕你地唔進貢
放工入場訂咗兩隻,比想像中順利,入會展同action toys都唔使排
熱狗OO 發表於 28-7-2023 05:30 PM
BANDAI話我攞住高達, 拉打同咸超的拉臣, 西怕你地唔進貢

呢三樣我完全唔啱,相信好多師兄都只鍾情機械人,仲有拉打同幪超,其他廠都開始有多產品出
熱狗OO 發表於 28-7-2023 05:28 PM
依家入場費要42蚊.... 車錢來回加多三條, 夠一日三餐溫飽,
固此動漫展我已經OVER廿年無去
...

其實伙你買勇者機械人BANDAI仲好賺,咩都唔使做就有錢收
熱狗OO 發表於 28-7-2023 05:30 PM

超人從來無買過,拉打自從真骨已經無入手,係高達會中招。
中國同香港嘅玩具廠真係好有實力,以後唔使睇笨大面色玩(買)玩具