Toysdaily 玩具日報

樓主: stonekeung01

[新品消息] 食玩 SMP [SHOKUGAN MODELING PROJECT] SRX

做咩R GUN POWERED 兩支炮開晒叉
大合體後啲手指好似吾郁得☹️
係啦 好似千植咁近炮咀有個件咪唔會义開囉
大合體有PG咁大隻都無可動手呀?! 比幾隻手多膠料過1隻可動手囉
如果俾足夠的造型手, 我又唔介意無可動手
…………..所以這不是完全變形啊⋯
需要另外插輔助件手臂才能合體呢⋯

初公佈時就有講到有合體件,沒有騙過人是完全變形
R1的手臂要分離得那麽遠,不用輔助件也很難連住R1身體.除排好似老千咁插落R2 d件到.
要用輔助件係有d失望,希望R2係原全變型同埋直安落個輔助件到.
要用輔助件係有d失望,希望R2係原全變型同埋直安落個輔助件到.
k_dash 發表於 31-1-2023 06:31 PM
初公佈時就有講到有合體件,沒有騙過人是完全變形

原來如此⋯那我可能沒注意到,
我印象寺田在節目中講是完全變形⋯
可能是只有r-gun 吧⋯
lydiamomo0903 發表於 31-1-2023 07:17 PM
原來如此⋯那我可能沒注意到,
我印象寺田在節目中講是完全變形⋯
可能是只有r-gun 吧⋯ ...

只說最少餘件,從頭就沒有用過完全變形4個字,就算千值練的乜不敢用這4個字
powis 發表於 31-1-2023 06:42 PM

難啦,好大機會要拆散重組,如果佢可以無餘件而你又接受拆散都叫全變就另計
k_dash 發表於 31-1-2023 08:26 PM
難啦,好大機會要拆散重組,如果佢可以無餘件而你又接受拆散都叫全變就另計 ...

本身動畫中srx合體都係拆開重組的
eddiem249 發表於 31-1-2023 08:52 PM
本身動畫中srx合體都係拆開重組的

C兄你講真定講笑呀?動畫要拆開重組?
由機戰到動畫,R1,2,3都係一体變形,Powered個啲配件變做手腳.

ORIGINAL GENERATION THE ANIMATION
https://www.youtube.com/watch?v=3UMKhqq3K4s

Divine Wars
https://www.youtube.com/watch?v=di6v7BRFn0s

The Inspector
https://www.youtube.com/watch?v=fenQiLhYPzg

新機戰
https://www.youtube.com/watch?v=Yiicp21nQtE
強襲 發表於 31-1-2023 09:34 PM
C兄你講真定講笑呀?動畫要拆開重組?
由機戰到動畫,R1,2,3都係一体變形,Powered個啲配件變做手腳.

THANKS............