Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: SiUTaMa

[個人收藏] 分享一下屋企個robot魂櫃

名場面 + effect + 靚 pose
好不得了的收藏:handshake:
有好多名場面呀!!

RX-78-2 你都有兩個啊!!
robotkelvin 發表於 10-2-2021 04:59 PM
超正,第一張相勇士的旋風刀effect配合燈光好靚,樓主個櫃真係有千軍萬馬大決戰的感覺。 ...

個轉轉effect真係紅勇既精粹:x
Lau 發表於 10-2-2021 09:14 PM
有好多名場面呀!!

RX-78-2 你都有兩個啊!!

第二隻有新規頭+戰損pasts+逃生艇,無得唔買:Q仲有set 秋葉原pb店有移印,都值得買移收藏用。rx78-2出得太多隻,總係會中兩隻:x
SiUTaMa 發表於 11-2-2021 11:12 AM
第二隻有新規頭+戰損pasts+逃生艇,無得唔買仲有set 秋葉原pb店有移印,都值得買移收藏用。rx78-2出得 ...

其實隻RX78-2出得好揾笨。講明ver anime,但最初出一啲都唔似動畫版。之後勁出補完版。
wkhken 發表於 11-2-2021 11:27 AM
其實隻RX78-2出得好揾笨。講明ver anime,但最初出一啲都唔似動畫版。之後勁出補完版。 ...

起刻線簡陋果方面似足動畫版:x
可能一開始唔夠決心做足當年動畫個樣掛~btw 通販nt1又係咁玩
一個字"正"...................
兩個字"好正"
震撼 :handshake:              
pose巧靚,做嘢做到煩望一望心情好返晒