Toysdaily 玩具日報

查看: 67251|回復: 33

08大黃蜂大改造!威力加強百倍!不過...

↑自從細柯發覺博派太弱,成日唔夠火力,所以捉左市面最貴既大黃蜂黎改造(再次感謝Blog友-小王子)點知...

↑經過整晚改造後...

↑細柯:點解好似有D唔對路咁既?

↑嘩!有殺氣∼

↑吼∼

↑細柯:好強,唔夠打添!你冷靜D好喎!

↑我本身已經樣衰,比你改完點解會更樣衰呀∼我不依啊!

↑BEE改:我要變蜘蛛咀下你報仇∼

↑唔好爭扎啦!吼∼

↑好彩爵士及時殺出!爵士:文哥仔係我既!唔比你錫!

↑BEE改:就算未改造前都高唔過08既我,你個五寸釘會阻到我咩!

↑始創神:不依∼我都要出場!之後始創神亂入打走左BEE改了∼(草草完場,怕再玩會勁甩油...)

------------------------------------------------------------------------------------------
真式名字叫Unicron改!Show下姿勢先!
↓戰車mode

↓機械蜘蛛mode

↓人型mode

↑唔識死既細柯已經有下一步計劃了,敬請不用太過熱切期待∼:die:
----------------------------------------------------------
後記:在2個星期前,仲係香港四圍找博派Movie玩具時,見所有電影版都抄到飛起,唯獨依隻唔係電影版但好有電影味既Unicron改竟然一條魚仲有找喎!而且好早之前已經好想買佢,可能佢\\\個樣太怪,鋪頭唔敢入所以出面實在少見!咁有機緣更要立即買啦!返到去玩左好耐,發現好多新玩法,例如本身佢冇蜘蛛型態的呢!果時08未入手玩唔到repaint,但心癮又起喎!所以就油左依隻Unicron改了!而且仲改左好幾個地方,令蜘蛛型態更霸道呢!

[ 本文章最後由 ambroseya 於 24-8-2007 07:01 PM 編輯 ]
Thanks a lot

(草草完場,怕再玩會勁甩油...).......開開心心…...好正呀………..好好玩
幾靚喎,個場景唔錯∼∼

仲有冇下文呢?? :^
已經想睇下集了.
原文章由 warxv 於 24-8-2007 05:11 PM 發表
已經想睇下集了.

x2,推!:blame:
頭像被屏蔽
勁正, d對白又搞笑!! 非常好

建議你唔想甩油, 可以噴多幾層光油, 咁就安全好多
隻細柯係咩版本? 變唔變得呢? 好似幾好喎!
上色好正, 影o既相都好正!!! support!!!
好正:)
頭像被屏蔽
好正喎~!
上色一流!!!
the state is good, the effect is good, the story is good, the 對白 is good, the motion is good:):)
very good ... 期待下集 !!
精彩喔!!!!!!!!!!!!!!!
hahaha~

內容唔對標題

不過見你玩壽屋基地玩到咁開心

都想貫翻個玩下
一陣就見咁多人回應, 真係好感動!:)
希望各位唔好介意我依個 掛(08bee)頭 賣(Unicron改)肉既post啦~:shy:

原文章由 dogjumpjump 於 24-8-2007 05:14 PM 發表
勁正, d對白又搞笑!! 非常好

建議你唔想甩油, 可以噴多幾層光油, 咁就安全好多

甩既主要係關節位既軟膠, 冇辦法... 唯有當佢舊化了

原文章由 toysfans2000 於 24-8-2007 05:19 PM 發表
隻細柯係咩版本? 變唔變得呢? 好似幾好喎!

佢係rm文黎的, 不過我改左少少, 好耐之前都post過了!→"細柯圖片連結"

[ 本文章最後由 ambroseya 於 24-8-2007 06:54 PM 編輯 ]