Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Pose+ Metal 系列新品 集中區

超龍神展示 updated
POSE+ Metal Heat Getter Robo 三一萬能俠 系列展示 updated

熱血最強 展示 updated

暫時對pose+的超龍神不太期待,因為外型暫時感覺不太討好,期待日後情報更新時,有多個優點,可以使我改觀,謝謝
真係太慢啦.... 本身好潛力既公司...... 我由好熱血睇到圖之後........ 就等到咩熱血都冇晒了...........
mpp025 發表於 11-2-2024 04:17 PM
暫時對pose+的超龍神不太期待,因為外型暫時感覺不太討好,期待日後情報更新時,有多個優點,可以使我改觀 ...

果幾個轆好突出怪怪地

係啦,今次設計真係差了點  發表於 11-2-2024 09:27 PM
叼那聲 坑你就識挖 嘢你就唔識出
依間公司只可以算係一間辦房,出手辦模型還可以,去到生產階段就不斷延期,可能大陸廠房寧願幫大客戶開LINE先
40cm 高廸安?正想入合金魂,睇嚟要諗諗先。
第一次玩你pose+就延期。又唔會預早通知過晒期先講。真係好難有下隻。
百載真純 發表於 11-2-2024 11:12 PM
40cm 高廸安?正想入合金魂,睇嚟要諗諗先。

高廸安之前展覽都係出過呢張相, 到而家都未有灰模, 要有實物應該有排
唔講呢樣, 佢個比例跟返動畫, 外形好似唔錯. 之前action toys 流產咗嗰隻個外型其實都好好, 幾還原得黎又唔係太7
合金魂唔係死忠就算啦, 雖然我係水尾低位買, 但都係心不金情不願入
mj23 發表於 12-2-2024 01:51 AM
高廸安之前展覽都係出過呢張相, 到而家都未有灰模, 要有實物應該有排
唔講呢樣, 佢個比例跟返動畫, 外形 ...

希望改善受力部份關節用合金

隻天威好易爛
灰模嘅依然係灰模, 草圖嘅依然係草圖, POSE+, 唉...................................
hades9 發表於 12-2-2024 12:50 PM
希望改善受力部份關節用合金

隻天威好易爛

師兄,想問下點爛法?