Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: 2littlemoney

[詢問] 請問有冇網友在 toy hunters 訂過 sideshow 人偶/雕像?

2littlemoney 發表於 11-2-2017 03:06 PM
去 sideshow 買落左 preorder 扣埋 NRD  they 先話信不過我張信用卡, 要我填方,email 信用卡せ身份證せ地 ...

SS係咁的, 原因是因為以前好多人用假卡買野, 所以佢地改了policy, 頭3次要去銀行入數, 之後先至可以用信用卡直接過數.

睇泥香港真是不多人玩 statue, 無人回!我剛問 toy hunters, 話建議買家即塲驗貨,
仲可以砌埋成隻確保無破件先取貨。 如回家後發現有上色�裂痕等毛病可影相比
toyhunters 代轉送 SS 作下一步決定。this arrangement is acceptable i think.
2littlemoney 發表於 14-2-2017 07:00 PM
睇泥香港真是不多人玩 statue, 無人回!我剛問 toy hunters, 話建議買家即塲驗貨,
仲可以砌埋成隻 ...

師兄,其實香港都有唔小人鍾意玩SS雕像,我自己都有玩但係屋企只可以擺到3-4隻
我之前訂SS都係 toy hunters度訂,取貨時都在店內同職員一齊check件的