Toysdaily 玩具日報

樓主: stockholder

[新品消息] Hot toys 1/6 suicide squad collectible figures

JOKER有新頭, GOOD~~
係估唔到HQ用膠髮~~
akiaki 發表於 19-7-2016 08:24 PM
如果問號句都算x,咁師兄第三隻眼都好痛下。

最弊有人依家扮傻,扮唔識分問號句同設問句.
小丑、小丑女固然受歡迎,既然是一隊人,只希望盡量齊腳

其實左邊位槍神好似淘寶都出左副廠預訂1/6一段時間,件多個figure唔錯,如果唔係好特別我覺得無咩需要搵ht整呢隻,
反而hailey 就非佢莫屬(即使未見樣)..-_-
joker 好似見倒有笑口應該唔錯,不過都係睇左套戲先算,
始終而家太多戲虎頭蛇尾,我睇左演技先再buy or not...
p.s.個紋身body 唔錯,,,,

akiaki 發表於 19-7-2016 08:28 PM
多謝師兄明白,我由頭至尾都唔知踩過隻公仔咩?

咪理呢班人, 成班似5亳o係度小圈子排除異己, 我點睇都唔覺你有x過隻產品, 佢地鍾意點標籤你你控制唔到...
taskmutli 發表於 20-7-2016 06:14 PM
其實左邊短槍神好似淘寶都出左副廠預訂1/6一段時間,件多個figure唔錯,如果唔係好特別我覺得無咩需要搵h ...

雜廠好難比得上HT........令外"太多戲虎頭蛇尾"我超認同!!!!!BVS個導演真係好流,但反過黎講應該唔會有導演比佢更差..........
neo.L 發表於 21-7-2016 12:39 AM
雜廠好難比得上HT........令外"太多戲虎頭蛇尾"我超認同!!!!!BVS個導演真係好流,但反過黎講應該唔會有導 ...

半認同,只係視乎你中意果隻figure有幾多details位,
當然ht 既body 係實淨好多,但我見淘寶果隻個價唔算貴,
而係像真度高,以價錢粗玩黎講,唔通下下等ht 跌價先入手咩....
SDCC 出了,Joker西裝,紫衣。。。
HT小有誇張表情 :$ 唔使再做死魚
neo.L 發表於 21-7-2016 12:39 AM
雜廠好難比得上HT........令外"太多戲虎頭蛇尾"我超認同!!!!!BVS個導演真係好流,但反過黎講應該唔會有導 ...

Ching, 麻煩可以幫手去淘寶search 死亡士兵 load d 相過黎大家討論下,好嗎?

如果小丑女一個大笑頭,一個正常頭  咁就最完美 再唔係好似魔盗王只換樣,髮用一個攪掂都唔錯
有d人話陣間兩個頭,價錢又貴左,你咪又係嘈
HT以往出的雙頭 價錢其實無點特別貴的 就算係貴頂多貴一舊多
不過呢隻咁多人話期待,HT出多兩三個ver搵錢好過

taskmutli 發表於 21-7-2016 04:20 PM
Ching, 麻煩可以幫手去淘寶search 死亡士兵 load d 相過黎大家討論下,好嗎?

唔啦,始終個邊雜廠唔知有冇版權.....
neo.L 發表於 22-7-2016 12:32 AM
唔啦,始終個邊雜廠唔知有冇版權.....

ok,咁我岩先睇左最新既圖,覺得效果似deadpool style咁軟身但頭似!
但副廠望落像真較高亦腫湧,,,,,以勝價比,我其實buy副廠,講真真係玩figure未必一定要下下用大牌子,當然ht既body係硬淨實用d
2pen 發表於 24-7-2016 09:13 PM
https://www.youtube.com/watch?v=_LYJAIhRxl0

小丑女個頭唔係望正面:Q