Toysdaily 玩具日報

查看: 15144|回復: 45

[新品消息] Hot toys 1/6 suicide squad collectible figures

"I can't wait to show you my toys."

It's time to get ready for the waves of Hot Toys' amazing collectible figures based on the upcoming DC's Suicide Squad!

#SuicideSquad

期待中。。。。。。必訂
頭雕相信都係動漫三寶果個吧,有需要玩神秘嗎?
akiaki 發表於 18-7-2016 11:48 PM
頭雕相信都係動漫三寶果個吧,有需要玩神秘嗎?

咩都唔知,踩左先

如果又用返之前自衫個頭可慳返,joker 只訂笑樣
成套電影反而最無興趣的係JOKER, 最期待的係deadshot同HQ, 不過我估joker同HQ可以出到好多款.
左臂上有1995/1997 batman logo!?
Wondering if this is also the body for the Arkham Asylum version.
cbyn 發表於 19-7-2016 08:06 AM
咩都唔知,踩左先

呢D就系今時今日既趨勢啦ching..
有乜新野睇都好.. 毫無資料之下 "衰! 爛!"
Suicide Squad 中的 Joker, 外型夠凸出, 應該好受歡迎.
GOOD~~會唔會係動漫開訂3寶之一呢

呢度d人好興乜都踩!! 投訴~~
慢慢演變成恩主式心態~ 要不是我們!! HT就完蛋啦!!

我覺得佢只係有咁ge疑問,完全唔覺得係踩, 反而你地似一唱一和似係打手多d...
如果好似 A2 hulk 咁有個硬膠無縫身體換就仲正