Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Diaclone REBOOT 新品消息 集中貼

Extra Armament: PACK1
1,980 yen
2024年6月

Diaclone members & lift machine set
5,500 yen
2024年6月

Updated

Vince 發表於 10-4-2023 07:44 PM
Diaclone DA-99 RobotBase GROUND DION 強化裝置 B updated
售價:6,600 yen (連稅)
發售日:2023年09月

不知這上半身還要等多久才能讓大家買進.........
Diaclone Tactical Mover Gale Versaulter <Ravager Unit> Dune Gunner

售價:9,350 yen
發售日:24年7月

其實今年得架 Robot Base 下半身,下年得架上半身……其餘產品多數係舊款改色或者係補品。廠方係咪已經出到有嘢出,係度#命?
WINGRAINWING 發表於 27-12-2023 02:03 PM
其實今年得架 Robot Base 下半身,下年得架上半身……其餘產品多數係舊款改色或者係補品。廠方係咪已經出到 ...

佢真係出到悶晒。希望佢出完部 robot base 之後會出 d 新野啦
新品預告 updated
<D> Vehicles 第3彈 updated

睇完toystv個Robo base直播,真係好頂唔順個哈比人身型.....
fallout8 發表於 17-2-2024 12:14 AM
睇完toystv個Robo base直播,真係好頂唔順個哈比人身型.....

其實個頭細返小小就有很大改善,見個頭可以輕鬆拆卸,應該有啲嘢…..

睇完片感覺冇下半身咁多嘢玩
期待DA100發貨中
bigbigfriend 發表於 17-2-2024 07:19 AM
其實個頭細返小小就有很大改善,見個頭可以輕鬆拆卸,應該有啲嘢…..

睇完片感覺冇下半身咁多嘢玩 ...

依個系列最高峰仍然係Big Power GV,最多野玩係佢,Robo Base唯一令人印象深刻只係條自動電梯。

真係有小小哈比人 feel,但實物上手玩起黎真係好感動。
記得之前玩 da-93 又係覺得佢好哈比人,但之後加左配件就成隻唔同晒。希望 robot base 之後都一樣 la

Btw, 小弟今次都拍左片,大家有時間都睇下丫。 thx
Link 在置頂 post: https://bbs.toysdaily.com/thread-471283-1-1.html
<D> Vehicles/set 3 updated

https://youtu.be/g4PYhkwdsDA