Toysdaily 玩具日報

[玩具資訊] Marvel Legends Juggernaut BAF wave

jeffloh 發表於 17-6-2016 05:30 PM
剛才見到spiderman (space venom BAF) 果set已經有得賣了, 所以順手買埋~~

邊度入手?   :@
Mcfarlane 發表於 17-6-2016 07:09 PM
成套現貨已經冇,得散貨蜘蛛俠兩款⋯⋯

今日行過只見到紅黑兩款spiderman
成套果d唔知係咪俾版友peterchan掃哂:angry:

我係"x煮"度入手, 剛好行過見到, 一直以為7月先出
呢套X Men系列一定要入啊{:1_214:}
edmondphk 發表於 17-6-2016 09:22 PM
今日行過只見到紅黑兩款spiderman
成套果d唔知係咪俾版友peterchan掃哂

至討厭peterchan這些死炒家 :angry:
jeffloh 發表於 17-6-2016 09:51 PM
我係"x煮"度入手, 剛好行過見到, 一直以為7月先出

好彩搭朋友幫我入左,大大是否千內攪掂?
因為好多舖已坐地起價要千外價⋯⋯:blame:
Mcfarlane 發表於 18-6-2016 11:25 AM
好彩搭朋友幫我入左,大大是否千內攪掂?
因為好多舖已坐地起價要千外價⋯⋯

差不多, 我好少買marvel figure, 不過自小都喜歡spider man所以有儲下佢d figure, 上次成set入又係spider man

成班傻的嗎唔識一早去3樓訂?請問邊次孩記唔set訂可以唔洗食炒價?高層次玩家當然係一早訂咗先ga啦,唔洗教啦吓話。

好野多人買,是常識吧:!

唔通好似d日廠咁,周街跳樓貨,送都冇人要咩:x
其外話,狼人如果有衣牙鬆鋼樣會更正,依家100分,有埋150分,不過已經好滿意:)

越睇越正,美漫d味道出哂嚟,日廠永遠做唔到:p
獲獲都成set買,散買捱炒價,此風不可長
Marvel Legends唔洗訂啦? 現貨買得啦...
不過我係港島人……可能九龍戰況激烈D...
peterchan 發表於 18-6-2016 02:40 PM
成班傻的嗎唔識一早去3樓訂?請問邊次孩記唔set訂可以唔洗食炒價?高層次玩家當然係一早訂咗先ga啦, ...

你講野幾好笑!每次都要食d唔想要嘅款,唔怪得不停唱好啦,原來手上好多貨,食懵左!
我本身冇話日本好定鬼佬好,邊樣好就買邊樣!
其實唔係為左隻BAF都唔會硬食成套,孩佬亦都唔係每套都賣得,例如這套係死都七彩。{:1_203:}
Mcfarlane 發表於 18-6-2016 04:21 PM
其實唔係為左隻BAF都唔會硬食成套,孩佬亦都唔係每套都賣得,例如這套係死都七彩。

無錯...這套
死因正正是由於無BAF
Iceman!!