Toysdaily 玩具日報

[詢問] 詢問:兆萬地庫盡頭店訂了neca sarah cornor還未有貨

Just-For-HIM 發表於 21-3-2016 09:23 PM
皆旺一樓煙產阿叔  唔係呀MA

我無去皆旺成年了

個埸又窄又狊又黑, 行得身苦.
Just-For-HIM 發表於 21-3-2016 09:23 PM

唔係呀MA? x2
定係曲線?
kevchan1103 發表於 21-3-2016 09:44 PM
唔係呀MA? x2
定係曲線?

皆旺三樓,玩具 助理店應該好些
mushroom 發表於 21-3-2016 10:00 PM
皆旺三樓,玩具 助理店應該好些

呢間除左個價拍得住ebay外,早年起碼都叫賣正貨,有時想搵番舊野都係唔錯選擇
但而家已經同煙產阿叔一樣撈埋d淘寶平版Neca一齊賣了, 但依然係索緊ebay價。
地庫4眼仔隔離個幾間重好過一樓果間,反而想知樓主兄依家件貨點樣?
kevchan1103 發表於 21-3-2016 10:11 PM
呢間早年除左個價拍得住ebay外,起碼都叫賣正貨,有時想搵番舊野都係唔錯選擇
但而家已經同煙產阿叔一樣 ...

之前係玩具日報我見有Ching講話三樓果間都好多老翻…三樓果間o的價炒到…SSP果o的NECA就真係買唔過
kevchan1103 發表於 21-3-2016 10:11 PM
呢間早年除左個價拍得住ebay外,起碼都叫賣正貨,有時想搵番舊野都係唔錯選擇

呢間太昂貴  無隻買得落手

買NECA 都係去屋企附近果間買:DD
呢間除左個價拍得住ebay外,早年起碼都叫賣正貨,有時想搵番舊野都係唔錯選擇

我還以為貴些少, 正正常常....................
所以我都係去ht同蕉人買最隱陣,仲有得碌咭儲分,細舖難經營,走去賣番梘,更加令人走去大舖買,歸晒邊
皆旺已經好少去. 一樓果間出面聞到煙味已經唔想再行入去, 3樓的款式多不過價格比較高. 所以我一次都無買過. NECA我多數幫襯"咪嘈" , 或是in's的"日本首都車站". 不過依家已經少玩了NECA好多, 留力(留位) 比DCC.

果間係咪好信譽真係有保留,同E加樓主果間一樣都係真假貨都有賣
分別在於皆旺阿叔會用番老翻價賣比你
樓主果間就用絕版炒價賣假野

如果真係想有保證,行番上1屠,
兆萬地庫1樓米曹就一定唔會買到假野同埋到貨都算快
痴 X 線!有冇搞錯呀!
皆旺煙鏟呢間黑店都可以推介俾人?
下 .... :@ ........雞旺 1/F 勁臭煙味 阿叔? .......都推篤 :ice:  唔系呀 ?

隻隻無標價, 睇人來開價 (中過招) , 態度都唔見得有幾好, .........同埋~"未經證實"~ 有人話....都系有正 / 有翻溝埋

見意小去為妙 {:2_279:}{:2_271:}

小第玩咗10幾年,都見証不少美玩店,起起跌跌,基本上都係幫襯果一,兩間,最穩陣
早排行過見到HT有兩盒現貨就買左一盒,都係$148蚊。其實地庫果間真係唔知有冇溝淘寶貨,價錢差唔多又有貨既話一定响HT買好過。