Toysdaily 玩具日報

查看: 14804|回復: 30

[詢問] 詢問:兆萬地庫盡頭店訂了neca sarah cornor還未有貨

兆萬地庫盡頭店訂了neca sarah cornor還未有貨,上去該鋪問店主仍遲遲未能發貨,請問有師兄有相同遭遇嗎?

連HT都把該現貨賣清了。。。

派左貨個幾月..呢間野真係唔會再去訂了,有無打去問!
Oh, 上個月上去鋪頭問,佢話要等第二批貨,話會有電話通知。再上去問下先。。。咁樣下次真係唔敢再同佢訂貨了。。。
好耐之前同佢訂咗其他Neca系列,一樣到依家未有貨,留言同Whatsapp追問,但都無覆......遲d要直接去舖問....

黑店來,真假貨都有賣,原來仲玩埋訂貨無貨,希望大家唔好再領野
Yahoo toyscity 都係佢
呢間啲貨一向都好遲到,我同佢訂diamond select Ghost busters, 遲樓上間美漫鋪兩個星期至有,至於再之前隻Neca power loader就遲成三個星期至到,但作一到貨基本上一街都係,可能佢同供應商要慢貨
睇完樓上D個案,覺得自己好好彩。因我同佢之前訂NECA IRONMAN MK43,見到其它店FB話到貨,但未見佢通知我。第二日我就打比佢,佢話剛剛到貨。我就即刻去攞貨。重係三、四隻中選一隻個人覺得上色合格。都無黑面,重有多謝我幫襯。
N年前Play arts metal gear Ninja (grey fox)有假貨,分辨真假全靠額頭英文O字定C字。 有客係也苦問佢d貨額頭係O字定C字,佢竟然答唔知......當時Play arts包裝係無蓋透明窗,點會唔知.........{:1_206:}
見街出左一個禮拜同佢又未派貨我即刻要求退訂...街貨都有重等佢返貨咩
呢間店, 又窄, 又臭, 行都行唔到入去. 如果唔係佢出面幾間店多囡囡行來行去, 我都唔想行近佢.
72吋Figure 發表於 21-3-2016 12:09 PM
好耐之前同佢訂咗其他Neca系列,一樣到依家未有貨,留言同Whatsapp追問,但都無覆......遲d要直接去 ...

NECA嘢最好去X 日王商場1樓果間,因為比較有信譽,個老闆幾好人幾好傾
numan123 發表於 21-3-2016 03:30 PM
N年前Play arts metal gear Ninja (grey fox)有假貨,分辨真假全靠額頭英文O字定C字。 有客係也苦問佢d貨額 ...

E+周街都係翻版 / 盜版PA改,不過最容易辨認得到嘅就係假嘢個包裝盒封面啲色水,顏色,圖案係比較啞色,暗沉一啲,正版封面圖案顏色係比較鮮艷,明顯

最簡單嘅就係睇個價錢已經知
我響佢到買過兩隻marvel select,又冇咩唔妥,可能平野冇分真假
孫行者 發表於 21-3-2016 06:17 PM
NECA嘢最好去X 日王商場1樓果間,因為比較有信譽,個老闆幾好人幾好傾

即係邊間呀? 我唔明喎, 可否PM我?

孫行者 發表於 21-3-2016 06:17 PM

皆旺一樓煙產阿叔  唔係呀MA