Toysdaily 玩具日報

我喜歡這樣玩玩具 ~【HCM Pro 瑪西出擊】~

最近睇返最舊既變形金鋼,咁0岩又出Classic 系列變形金鋼。真係睇多一集就多一個想買.....買下買下越買越多:no:

有返以前細個睇完套卡通片就想買入面角色既玩具既感覺。

雖然已經睇晒, 玩既感覺亦過左, 不過一定唔會好似以前咁玩完就唔理(or 自己掉左:sad:)。

我會好好keep好佢地的:shy:

to 樓主:可以"砰蕉"幾下~, 都唔錯ga
樓主用心製作呢~
謝謝分享!

請問背景是怎樣做的 ?
原文章由 Gundam@EFSF 於 24-5-2007 12:22 AM 發表
The sky is by PSD? thx!

原文章由 熱狗 於 24-5-2007 12:43 AM 發表
太陽伯伯收工? 你在戶外影的??? :@

原文章由 Fredsan 於 24-5-2007 03:08 AM 發表
請問背景是怎樣做的 ?

天空係戶外實景....PSD只係用於幫MS加左motion blur....:)

原文章由 Douglas.M.Saint 於 24-5-2007 12:27 AM 發表
This post....................... must be highlighted~~~~~~~~~~~ :)

唔該晒.....多謝~~~:shy:
好睇:)支持!!
諗起其中一期Gundam Ace入面那搞笑版劇情~
好過癮~ d 效果好得~
的確係經典一幕
當年渣古用手指吉爆高達頭頂啡色玻璃,第二日返学大家同学即刻討論 : 啊!原來嗰度係camera黎架!!
好靚
so nice~!
故事構圖都好正呀..... 期待你的新作呀.... :)

d motion好正~~ 對腳真係好似踢左一野甘呀~~~ :)
Wow!!! Very Nice Photos!!!
勁呀:$:$
多謝分享:):)
Nice.
Good pictures, Good story and Good background
It is really great.
Thanks for sharing.
真係好正,好似睇緊由玩具演出嘅動畫一樣∼∼