Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 終於打到嚟啦 ~ SHF的人造人篇 ~ !

龍星丸 發表於 14-6-2015 08:25 PM
謝謝分享人造人兵團完全體。
越睇師兄的相越想入shf 龍珠。
好彩超西悟空個共用身體令我卻步

多謝龍星丸兄支持 ~ :)
我都係唔鍾意悟空嘅共用模,所以我都係見再版超西悟空平得咁緊要先入嚟做布景,唔會特登為佢出個帖 ~ :x
因為套「龍珠改」令我對龍珠嘅熱血醒翻晒 . .  . 好大鑊 .. .
Kuuga_iwsp 發表於 15-6-2015 01:38 AM
多謝Xenon兄支持 ~
我初時都好擴拒SHF龍珠,覺得造得好樣衰。
家下就舐嘢 . . . 睇翻龍珠改, ...

以B社SHF出真骨雕, 出EX神話既情況,
DB以E 種方法再出過都出奇NE:78:
畢竟, 笨大邊會咁易午你休收工完LINE?:he:
Xenon 發表於 15-6-2015 07:21 PM
以B社SHF出真骨雕, 出EX神話既情況,
DB以E 種方法再出過都出奇NE
畢竟, 笨大邊會咁易午你休收工完L ...

B社肯出改善版,我都會照俾錢 ~
至少鍾意嘅角色都會照殺 ~ :^
我都入黎支持下先...
師兄加左EFFECT好正...

我算係後追人仕...
真正令我入坑既真係人造人17號開始...
之後入返個三隻通販再版...
暫時我得幾隻,16、17、18、布羅利、比古洛...
悟空、悟飯、魔童...
仲有漫長既路要行...
小堅 發表於 16-6-2015 11:36 PM
我都入黎支持下先...
師兄加左EFFECT好正...

多謝小堅兄支持 ~ :)

我都係得16, 17, 18號,布羅利,再版超西悟空同一隻老翻比達。
比達出新版,今次老鍊都訂咗先 !!
多謝師兄分享, 龍珠改後仲有超龍珠,
師兄對龍珠的熱血可以延續落去~

唔知人造人篇SHF會唔會出埋斯路的其餘型態呢~
Kuuga_iwsp 發表於 18-6-2015 11:39 AM
多謝小堅兄支持 ~

我都係得16, 17, 18號,布羅利,再版超西悟空同一隻老翻比達。

記得比達要訂兩隻...
畀多個身畀杜拉格斯換頭...
如果唔改,隻杜拉格斯應該有未變超西同超西頭兩個...
好正阿。希望出埋斯路初型啦,thx Ching pic
BRS 發表於 18-6-2015 01:37 PM
多謝師兄分享, 龍珠改後仲有超龍珠,
師兄對龍珠的熱血可以延續落去~

多謝師兄支持 ~ :)
龍珠超唔知故事掂唔掂,唔掂嘅話可能會令我冷卻翻 ~ :^
原本個故事始終由細睇到大,有感情嘛 ~

斯路1, 2我諗 B仔出到無嘢出先會諗 . . .
要出佢都出埋布歐先,因為下集就完,係降溫前應該出咗先 ~
至少有肥布、超悟飯布同原始布應該走唔甩。
小堅 發表於 18-6-2015 01:42 PM
記得比達要訂兩隻...
畀多個身畀杜拉格斯換頭...
如果唔改,隻杜拉格斯應該有未變超西同超西頭兩個...

我諗住用大通比達個 body 插個杜仔頭慳少少錢 . . .
人窮志短 . . . :unhappy:
starkit 發表於 18-6-2015 02:14 PM
好正阿。希望出埋斯路初型啦,thx Ching pic

多謝支持 ~ 希望出晒斯路1, 2形,非利1,2形 (3形好核凸 . ..),  古拉 1, 2形,布羅利2形 ~~
嘩 ~~ 數下數下都好多 . ..
Kuuga_iwsp 發表於 18-6-2015 11:21 PM
我諗住用大通比達個 body 插個杜仔頭慳少少錢 . . .
人窮志短 . . .

師兄又唔好咁講自己...
玩具既野自己玩得開心未得...
係唔係正版都冇所謂...
CC...
:)
小堅 發表於 19-6-2015 12:09 AM
師兄又唔好咁講自己...
玩具既野自己玩得開心未得...
係唔係正版都冇所謂...

:( 仲嚟CC . . . ? 條粉腸終於消失咗,佳大歡喜 ~ ! :x
Kuuga_iwsp 發表於 20-6-2015 12:09 AM
仲嚟CC . . . ? 條粉腸終於消失咗,佳大歡喜 ~ !

之前已經BAM過一次...
再返過黎...
希望佢再返黎唔好再搞事...
小堅 發表於 20-6-2015 12:42 AM
之前已經BAM過一次...
再返過黎...
希望佢再返黎唔好再搞事...

唉 . . . 已經見佢新acc新帖出咗 . . .
仲要驚死人地唔知係佢,大大過笨蕉又出現 . . .