Toysdaily 玩具日報

[玩具攝影] 終於打到嚟啦 ~ SHF的人造人篇 ~ !

現在後悔都未太遲!C兄你就E加快手入左隻斯路,佢再出另外個D角色就可能再比人炒高嫁啦:$:$
This is so nice. Thanks for sharing.
Thanks for sharing. This is so nice.
98729172 發表於 9-6-2015 01:06 AM
現在後悔都未太遲!C兄你就E加快手入左隻斯路,佢再出另外個D角色就可能再比人炒高嫁啦

嘩 ~ 唔好玩我啦師兄 ~ 而家隻斯路價可以少少買隻HT啦 . . .
我唔會高追嘅,再版有望嘅 ~ 話到尾係B廠 !
杜仔都等到有新出啦 ~ :$
mcwjordan 發表於 9-6-2015 11:36 AM
This is so nice. Thanks for sharing.

Jordan哥,以為你用C&P,  點知都會有少少變化㗎喎 ~
好嘢呀吓 ~
真係多謝你嘅支持,仲要落兩個回覆咁緊要添 !
我係用心用手大架.你等我發帖也歡迎留言丫
wow kugga兄終於都肯出post呢.............十卜~:)
仲要出住一半都得, 果然巧強呀........{:1_374:}
ray文 發表於 10-6-2015 05:35 PM
wow kugga兄終於都肯出post呢.............十卜~
仲要出住一半都得, 果然巧強呀........

WOW ~ 多謝ray文兄十卜先 ~ :)
睇諒下先啦大佬,估唔到我會咁勤力影咁多張,通常5,6張就收皮㗎啦嘛 ~
咁多張真係執死我,晚晚做得兩、三張就收皮㗎啦 . .. :help:
過幾日ray文兄入嚟睇埋下半截啦 ~ :^
[quote]Kuuga_iwsp 發表於 10-6-2015 11:41 PM
WOW ~ 多謝ray文兄十卜先 ~
睇諒下先啦大佬,估唔到我會咁勤力影咁多張,通常5,6張就收皮

一定支持呢................等你正相~:he:
ray文 發表於 11-6-2015 02:30 PM
[quote]Kuuga_iwsp 發表於 10-6-2015 11:41 PM
WOW ~ 多謝ray文兄十卜先 ~
睇諒下先啦大佬,估唔到我會 ...

Yo ~ 預期之內交功課 ~~ :)

SUPPORT, KUUGA 兄:)
影同POSE都好靚:)
DB SHF系列我無入, 不過幾喜歡18號NE:shy:
B社出囡囡唔係強項, 不過18號係少數B社造得幾好既囡囡, 搞到我差d入坑ne(笑)
期望笨大出埋19,20號:73:
謝謝分享人造人兵團完全體。
越睇師兄的相越想入shf 龍珠。
好彩超西悟空個共用身體令我卻步
Xenon 發表於 14-6-2015 11:05 AM
SUPPORT, KUUGA 兄
影同POSE都好靚
DB SHF系列我無入, 不過幾喜歡18號NE

多謝Xenon兄支持 ~ :)
我初時都好擴拒SHF龍珠,覺得造得好樣衰。
家下就舐嘢 . . . 睇翻龍珠改,加上訂咗呢3隻人造人,咁就一發不可收拾 . . .
而家只有買老翻、訂新出品同等再版,高追舊物就無可能了 . . . :unhappy:
Mcfarlane 發表於 14-6-2015 11:49 AM
期望笨大出埋19,20號

出到無嘢出就會嘅 ~
不過就嚟有套 Dragonball Z Super, 有會有一堆新造形出,SHF有排玩 . . .