Toysdaily 玩具日報

返回列表 發新帖
樓主: ChiuJai

[分享討論] 鐵甲奇俠 Mark VII(潛行版)黑7終於開炒了,大家點睇?

咁鬼馬!!無人出報告…………
炒錢沒用.......黑7不在AVENGERS 2
雖然不在 Avengers 2 陣中,但作為一隻 Movie Promotion Edition,呢隻白馬已經做到 Marvel 想 Hottoys  做到o既效果,仲幾成功 tim
灰Mk3同4都不在lM1,2,但產生的吸引力比1至7更大。
靚唔靚,見仁見智啦!
我一定會訂!

但比起Mark 20同21,就差咗D!
炒到飛起都對我無影響
抽到可以收藏下 抽唔到都無所謂 玩具既野唔好睇得咁重要⋯⋯

咁大生意:handshake::handshake::handshake:
如果抽唔到……合理價位都會入……不想囉囉㘘
好在當年mk21 入到最多人搶放的低價時期
唔係今日升到4牛真係會洩氣……
hawker 發表於 27-4-2015 05:03 PM
如果抽唔到……合理價位都會入……不想囉囉㘘
好在當年mk21 入到最多人搶放的低價時期
唔係今日升 ...

同師兄同一諗法,合理價真係值得入,俾人賺吓都要.....{:1_220:}
Stormtrooper-HK 發表於 24-4-2015 07:17 PM
咁Q多貨, VIP 任定, 3000蚊都比多佢啦.......

你都比到$3000,難怪炒得起!
今期普通客好易抽,有幾多個電話NO. 試抽多次都得,本身我有八個,抽左兩票。
上下盤 發表於 28-4-2015 01:05 PM
你都比到$3000,難怪炒得起!
今期普通客好易抽,有幾多個電話NO. 試抽多次都得,本身我有八個,抽左兩 ...

我無話比3000, 係呢隻3000比多佢(炒價), 但個日講同今日講,
今日應該唔止卦.....4000-5000睇個世係常識吧.....:(
大家諗住 bid 炒家貨時小心 check 好件貨, 因有一些無良玩家, 可以自己 display 隻嘢一排後, 以極高既技巧, 手腳頭套返透明膠袋, 把隻 figure 還原到新既一樣, 再放上網當全新咁出售.
邊位講 1990 !?
是 1999 才真.
eb1815 發表於 28-4-2015 04:17 PM
大家諗住 bid 炒家貨時小心 check 好件貨, 因有一些無良玩家, 可以自己 display 隻嘢一排後, 以極高 ...

好睇彩數...{:1_220:}