Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 鐵甲奇俠 Mark VII(潛行版)黑7終於開炒了,大家點睇?

4000元無人bid,,,
5100元有人bid上去
托到{:2_262:}
請問呢隻同希x 展覽果隻有咩分別?!果隻係咪會場版黎?!
taskmutli 發表於 24-4-2015 09:54 PM
請問呢隻同希x 展覽果隻有咩分別?!果隻係咪會場版黎?!

職員話豬古力板得地台小張紙唔同,
可能外盒都有小小唔同,
E神 發表於 24-4-2015 10:29 PM
職員話豬古力板得地台小張紙唔同,
可能外盒都有小小唔同,

咁但係之前會場版係咪已經訂完或抽晒喇
taskmutli 發表於 24-4-2015 10:59 PM
咁但係之前會場版係咪已經訂完或抽晒喇

無會場版呢回事,只有今天長毛炒家班 South Asian Legion 排隊買o既 200 盒 Chocolate Version,同 Hottoys VIP (二千~三千個 VIP) + 600 Non-VIP version,Hottoys 講過兩批一樣的
dewback 發表於 24-4-2015 11:11 PM
無會場版呢回事,只有今天長毛炒家班 South Asian Legion 排隊買o既 200 盒 Chocolate Version,同 Hotto ...

Oic,謝謝,以為之前o係會場影左出黎果隻黑透明(記得之前又post過官圖),所以以為又係當時限量早已抽籤完畢
請問幾時公佈抽籤結果?
頭像被屏蔽
擺明係班賤友圍內幫手托起個價,等邊條盲毛盲中中入局,瀨嘢都未知!{:1_220:}
而家Y拍多是抄家天下,我也不敢上去。。。
咦,又話派得南亞大軍梗係已經收晒大陸客訂?
點解仲有咁多貨流出Y拍?:58:

有價冇市呢樣,大家都懂。
莫講話5K,標5皮都得,冇人接之嘛。

朱古力版有冇14日保養?見到fd d gd d友不停post,多謝朋友幫排隊買,得果200隻,有咩朋有肯幫佢哋瞓三日街,都幾識講笑!信又係天真嬌!
{:1_203:}Y拍有幾個大戶經常托價造市....又鐘意2日貨仔排頭位走多幾轉釣水魚....未到價就托到預算為之....  .....間唔中我會陪佢玩下...你肯退我肯要......係要托到大貨出我咪執平貨囉....

日本Y拍都好鍾意托價....同一件貨有多人2000-3500日圓即賣.....有人要50000日圓至肯賣.....明明就貨源不缺....用意何在大家明啦.....

南亞果d都唔係y拍散貨,佢哋有晒出路比d貴客、土豪客,所以先咁落本請人盡買!
chocolate? i am not loving it