Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 有無好D著 Hottoys Ironman D 燈既建議

同上 x 11:p                             
同上x12....玩時或映相先至入電!{:1_220:}
請保持隊形
同上 x 13
真係玩一次就懶得再整, 煩到呢..
同上 x 14
我幫我哥投埋
同上x15
同上x16......至無限
又怕縲絲位滑牙
同上x17
一個字---煩
同上x18
Hot toys 有關人事睇到未,換電真是好麻煩,我又懶。而且又貴,15蚊粒,一隻手就45蚊,快d改到可以用濕電啦,隨時地輕易地著到燈是我對HT未來的最大期待。始終著燈的IM是最型棍。尤其嗰兩隻大野。:shiny:
starkit 發表於 17-4-2015 01:56 AM
Hot toys 有關人事睇到未,換電真是好麻煩,我又懶。而且又貴,15蚊粒,一隻手就45蚊,快d改到可以用濕電啦 ...

啲電池又細細粒,攞出放入都好鬼麻煩....至於師兄你提議嘅用濕電,我相信好多師兄都會支持,奈何HT啲有關人事可能睬我地都傻....{:1_220:}
ChiuJai 發表於 17-4-2015 10:08 AM
啲電池又細細粒,攞出放入都好鬼麻煩....至於師兄你提議嘅用濕電,我相信好多師兄都會支 ...

著左燈同無著燈,緊係著左燈型啲,唯有希望技術研發部有留意可以改善下,咁就爽了
同上x19.............:ar:
X20....................{:2_261:}
{:1_203:}最好中央供電....要用鋁電池...又要可隔空叉電....再加聲控搖控開闢...著燈亦會同時發聲叫"YES SIR"....
同上x21... :what: