Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises (加相#90 Lego MOC The Bat)

3544 發表於 10-4-2015 09:16 PM
各位師兄,請問邊度有三牛一呢個價?被樓主成功放毒

也虎見有啡盒未開既都只係32魚直購, 或者你可試下問下賣家有冇discount.
shawn. 發表於 10-4-2015 10:48 PM
好物!~希望1:4鋼鐵人 能有更好的技術進步!

Yes, 真係十分期待隻Mark43. :$
hmsam76 發表於 10-4-2015 11:19 PM
玩過1/4真係返唔到轉頭

Yes, 見到師兄你d收藏就知. 你之前隻1/4 Bean影得好靚.
孫行者 發表於 11-4-2015 02:10 AM
普通版3牛好正常,特別版已經炒到上5牛咁濟,我果隻特別版係全新啡盒未開,3牛都唔駛~

今次哩隻係係實鋪 ...

Gum又冇五牛, 依家頂多三牛半已經有特別版la. Btw, 請師兄show下d1/4珍藏俾小弟見識同比較下, 我都想平平地入隻改㴝display埋Hottoys個靚頭雕.
cywatt 發表於 11-4-2015 10:35 AM
Yes, 就係因訂左I訂左Mark43先想入埋le隻1/4.

恭喜 ! 恭喜 ! 1/4 既 ironman 都係 QS 係列要儲既必然之選 {:1_377:}
cywatt 發表於 11-4-2015 10:41 AM
Yes, 見到師兄你d收藏就知. 你之前隻1/4 Bean影得好靚.

過奬了,我都期待隻1/4mark43出得更好
cywatt 發表於 11-4-2015 10:56 AM
Gum又冇五牛, 依家頂多三魚半已經有特別版la. Btw, 請師兄show下d1/4珍藏俾小弟見識同比較下, 我都想平平 ...

你上老虎睇吓..,E+普通版都接近4牛啦,有個仲離譜差1雞..五牛"普通版咋喎"
家下普通版仲貴過特別版..囧:cool:

淨計TDK三部曲系列嘅1/4,暫時有3間廠

包裝盒由大至細順序排列分別係:EnterBay-->Hot Toys-->Crazy Toys

Crazy Toys個包裝盒啱啱好放到隻1/4 TDKR BATMAN入去

我自己果兩隻TDKR 夜神起義版 1/4 BATMAN,Crazy Toys仲細過HT果盒

Crazy Toys個包裝盒開法同HT果隻一樣,左右是但一邊拎出黎,之後拎起塊嘢就會見到入面隻1/4 蝙蝠俠
支持支持1:4開箱好有動力玩落去
i
1/4 小弟自問冇本事玩, 不過每次見樓主珍藏美圖就當已玩左
果然係神物,後悔無入到 :75:
roy9042002 發表於 11-4-2015 07:36 PM
1/4 小弟自問冇本事玩, 不過每次見樓主珍藏美圖就當已玩左

我就自問無本事好似周杰倫 / 古天樂佢哋咁犀利玩到1/1

玩到1/4已經好滿足嫁啦,我都無諗過竟然會追1/4而唔係追1/6 BATMAN,可能因為1/6真係出得太多隻
Den723 發表於 11-4-2015 08:12 PM
果然係神物,後悔無入到

我早日9/4號先落訂,10/4號攞貨
HT 1/4 Special Edition版 TDKR BATMAN,雖然後追,但係唔駛三牛
{:1_211:}
cywatt兄個櫃爆啦!!!!!!!!!!
多謝分享,睇呢D相先夠真實