Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] My Hottoys 1/4 Scale Batman The Dark Knight Rises (加相#90 Lego MOC The Bat)

stockholder 發表於 10-4-2015 09:01 AM
對於樓主來講,呢隻1/4絕對是正確之選。樓主比較喜歡歐美英雄系列

其實本身最多日系12”, 但le 幾年因HT真係轉唒會了.
Stanlorez 發表於 10-4-2015 09:42 AM
This figure is so good.

But really really really need to buy a custom cape to make it shine.

Thanks for watching and advice.
mfleo2010 發表於 10-4-2015 09:49 AM
造型不錯,拍攝也很不錯。
多謝分享。

多謝師兄每次的留言.
rx78man 發表於 10-4-2015 09:52 AM
E隻真係值得收藏,可惜冇地方放

Thanks for your watching and compliment always.
我第一款HT 1:4 figure,的確好得冇話說。關節結構並非將1:6放大咁簡單!
ilove12inch 發表於 10-4-2015 09:56 AM
恭喜入1/4坑,有位唔開呢條線好可惜!

入埋小丑、T800戰損、T1000、豆先生啦!

其實之前都有入過eb隻戰損t800, 亦知好多師兄覺得隻t800頭好正, 但可能因小弟每次開玩具玩都會成隻連所有配件衫褲玩一次, 再配個自己喜歡既post先放入櫃, 所以到而家都真係仲未有一隻eb figure既overall quality可以令小弟把佢留起. :(
我都係果一句:
「如果你只可以入一隻Figure,我一定推薦QS001 1/4 BATMAN !! 」
jeffloh 發表於 10-4-2015 09:58 AM
呢隻我都有入, 不過等派貨等得太耐, 所以拎佢時已經無咩"熱誠", 回家都係打開盒就咁display算, 都無認真去" ...

其實都冇理熱情吾熱情, 最緊要大貨俾到高質數我就得.
師兄,呢隻真係神物,小弟之前無入,遺憾之極,後追又付唔起天價:$
呢隻真係好正, 我半年前後追左特別版都係三牛一魚

其實淨玩1:4係仲少地方同錢, 因為一年都出唔到兩隻.
我都係入完1"4 43, 喺HT見到呢隻, 心思思想入呢隻, 不過1:4 要太多位放唔到太多隻, 呢隻而家唔知要食幾多炒價.
師兄,非常美圖呀!!! 讚呀!!
屋企真係無位放1/4,但睇過batman1/4實物,真係覺得不入是遺憾.........
大膽問一句,師兄大約幾錢入手? 雖然都得得個諗字........
同埋已經出咗咁耐,即使買到全新,套甲怕唔怕會舊或老化呢....?
呢隻絕對係必人之選~型到震~:handshake:
nwsl 發表於 10-4-2015 12:30 PM
我第一款HT 1:4 figure,的確好得冇話說。關節結構並非將1:6放大咁簡單!

Totally agree with you, thanks for your support.