Toysdaily 玩具日報

樓主: iamfinethankuuu

[玩具報告] Medicom 進擊之巨人艾倫

比克 發表於 21-2-2015 09:21 AM
有買米卡莎和阿妮
艾倫、兵長還未入手

哈...我就爭阿妮啦.......仲係度掙扎緊呀.....一來價錢貴...二來得兩個樣咋{:1_222:}
比克兄專玩女女係咪呢{:1_203:}

不過艾倫同里維真的造得幾好呀...尤其個面相....可以考慮{:1_214:}
iamfinethankuuu 發表於 21-2-2015 09:25 AM
哈...我就爭阿妮啦.......仲係度掙扎緊呀.....一來價錢貴...二來得兩個樣咋
比克兄專玩女女係 ...

因為米卡莎和阿妮較早派貨
所以就先買
比克 發表於 21-2-2015 09:47 AM
因為米卡莎和阿妮較早派貨
所以就先買

阿妮現在$2XXX....真的太貴了......
比克兄快啲入埋其怹啦{:1_203:}
iamfinethankuuu 發表於 21-2-2015 09:23 AM
你好呀師兄
之前個兩隻有冇買呀?三笠個價都OK...反而之後呢兩隻不跌反升呀

哈哈,ching你好,我都想.....
不過有其他坑等著我跌落去 :60:
三笠其實好正就把玩謹慎點既話.... {:1_377:}
Lotus 發表於 21-2-2015 09:22 PM
哈哈,ching你好,我都想.....
不過有其他坑等著我跌落去
三笠其實好正就把玩謹慎點既話.... {:1_37 ...

係呀...師兄...我覺得M記靚還靚....但係真係幾化學下呀....尤其件皮褸....好怕佢會出事呀:(
師兄仲入左咩坑呀:he:
換髮型同表情真係好玩好多
lili 發表於 22-2-2015 12:46 PM
換髮型同表情真係好玩好多

係呀師兄....同埋可以做到好多變化...所似今次都覺得OK抵入啦...

不過未知佢係咪會出哂成個巨人小隊咋{:1_206:}
幾正,,,如果有三點色就正,
eaglerx 發表於 22-2-2015 01:45 PM
幾正,,,如果有三點色就正,

哈.....師兄意思係叫艾倫換{:1_236:}
iamfinethankuuu 發表於 22-2-2015 07:50 AM
係呀...師兄...我覺得M記靚還靚....但係真係幾化學下呀....尤其件皮褸....好怕佢會出事呀
師兄仲入左 ...

同意,所以我都係擺完仆士掟入櫃就算,M記真係聽過唔少驚嚇文,不過我件褸到宜家都仲暫時冇事遲點就唔知......
哈哈,我有異形,P仔,3A TF,RE6呢點坑都係就黎報到. :60:
Lotus 發表於 22-2-2015 08:46 PM
同意,所以我都係擺完仆士掟入櫃就算,M記真係聽過唔少驚嚇文,不過我件褸到宜家都仲暫時冇事遲點就唔知.... ...

哈...LOTUS兄你真係中唔少野喎{:1_220:}

不過我同你一樣...我都中RE6呀....起碼有LEON....CHRIS....ADA....呢三隻入硬啦...不過HT好似無左聲氣咁囉{:1_219:}

支持RAH進擊之巨人,阿尼真係好正,重要有雙頭彫,手頭唔緊真係要入佢!{:1_203:}
bbq1120 發表於 22-2-2015 10:51 PM
支持RAH進擊之巨人,阿尼真係好正,重要有雙頭彫,手頭唔緊真係要入佢!

師兄係度放毒:time:

你個時入阿妮個價錢高嗎?:shy:
iamfinethankuuu 發表於 23-2-2015 09:51 AM
師兄係度放毒

你個時入阿妮個價錢高嗎?

我兩牛一魚入手,我比較亞Q精神,有兩個頭彫我會加多個BODY買多套衫比佢(加埋約五魚),做兩隻出來,咁計我用兩牛六魚就玩到兩隻阿尼,平均先一牛三魚一隻,咁諗就會覺得抵玩了!:p
bbq1120 發表於 23-2-2015 12:26 PM
我兩牛一魚入手,我比較亞Q精神,有兩個頭彫我會加多個BODY買多套衫比佢(加埋約五魚),做兩隻出來,咁計我用 ...

哈....又係喎...好似抵左好多...BBQ兄另外個隻點自組法呀??
而家街都係呢個價錢呀....我仲係度掙扎緊:(