Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 粗影無頭谷真心速評 --- Sleepy Hollow

南斗水鳥拳 發表於 20-1-2015 08:40 PM
手提包能打開的,內裏更精采!

多謝提醒∼∼∼∼
wing1123 發表於 20-1-2015 10:11 PM
攞咗未有時間仔細玩..但師兄你影得好有味道

想不到粗影都有市場,下次唔洗執相執咁耐lu
BigOil 發表於 21-1-2015 12:40 AM
對lee隻超失望, 放棄, 唔想再比ht擺布, 出舊屎都照收貨. Ht即管繼續出d屎, d 頭雕師過到自己先好嘢

舊屎又味算。真正嘅屎係心急出貨+食水太深。

我尋日先蝕成千蚊賣走ED209。事關頭罩係發寶膠!我三個月未玩過(只開箱check電),再開箱check已痴lap lap. 兩千幾比發寶膠我?有無搞錯!而且其他師兄報告已龜裂,我念若蝕賣都無人要我先玩啦...

同樣價位,睇下3A 隻titan fall! 有細膩駕駛員、靚舊化、關節緊。高下立見啦!

買親大舊ht都唔好。之前199batmobile唔啱比例(短左)再成舊膠。我壞燈又拖我就算,連鬼佬都咁拖,ht d 企業良心有待改進。「狂熱」更加不復當年(十年前)勇。

大野唔掂(可能igor ok掛,我無訂),到細嘅12"(falcon、平胸隊長ok嘅)都隨時出事。我真係怕怕,玩玩砌模型同其他廠無咁嬲。
中肯評論,讚{:1_377:}

darknight兄真係好有米!呢排隻隻都入手!一個字~~勁呀!
CHING, 真心哩隻野係唔似,大愛先買。我都有買,我相信會有高手出哩隻更似頭雕,等合體∼
上帝 發表於 21-1-2015 02:29 PM
中肯評論,讚

darknight兄真係好有米!呢排隻隻都入手!一個字~~勁呀!

唔係隻隻入架。呢排玩模型多。
ht性價比愈來愈唔值
買買買 發表於 21-1-2015 02:40 PM
CHING, 真心哩隻野係唔似,大愛先買。我都有買,我相信會有高手出哩隻更似頭雕,等合體∼

講真,真係唔好訂,睇現貨安全好多。我念梨緊果d都係唔鬼訂
darknight 發表於 21-1-2015 06:16 AM
可能我粗微粒掛。但又一言驚醒夢中人,真係似頂帽!可能趕出貨累事。

唔關你d相事
你影得好好
我見過實物先有感而發
darknight 發表於 21-1-2015 06:58 AM
舊屎又味算。真正嘅屎係心急出貨+食水太深。

我尋日先蝕成千蚊賣走ED209。事關頭罩係發寶膠!我 ...

無計啦
Ht 產品我估有四份一既成本係版權
佢set訂價再貴d又怕無人買
所以有d製成品完成度咪會無其他廠咁好囉
「以上純粹9估」
darknight 發表於 21-1-2015 06:31 AM
要戴眼鏡先似,我雕嘅就話啫。退步呢!

我都係Johnny fans. 呢隻出成咁我都訂唔落手!!
initialb 發表於 21-1-2015 09:37 PM
我都係Johnny fans. 呢隻出成咁我都訂唔落手!!

我有之前dx魔盜王同魔街. 心念應該無死啦... 點知都pk左.... 唉...
黑 發表於 21-1-2015 07:04 PM
無計啦
Ht 產品我估有四份一既成本係版權
佢set訂價再貴d又怕無人買

然後左cut右cut budget. 好明顯呢個頭雕師炒得; 批呢個頭雕o既都炒得。edward自己除外... :p
darknight 發表於 22-1-2015 07:45 PM
我有之前dx魔盜王同魔街. 心念應該無死啦... 點知都pk左.... 唉...

其實depp爺輪廓都幾突出,唔明點解可以雕到咁,我訂既淨返回到未來同哥頓隊長套裝,
希望唔好出事!:o
我宜家都開始買現貨,成日貨不對辦,黎緊都無野岩,來來去去都ironman同tony......
等緊異形女主角(但係個版都唔似):sad:
買買買 發表於 23-1-2015 05:01 PM
其實depp爺輪廓都幾突出,唔明點解可以雕到咁,我訂既淨返回到未來同哥頓隊長套裝,
希望唔好出事!
...

pk,我重有十張單
快啲放晒佢啦。。。。。。。。。。。。。。。