Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SHF 悟飯再販

米青開訂,兩魚。。。。。
wingsiu 發表於 3-12-2014 01:45 AM
好彩果時見杜拉格斯(第一只變魂限就可以追SHF龍珠),之後再版曬D通版入曬
龍珠如果你系有愛就要訂,連無 ...

第一隻轉魂限應該是比達, 之後是超西3, 杜拉格斯是第三隻魂限, 記得當時杜拉格斯身高被一面惡評個價還跳過樓.
wty917 發表於 2-12-2014 02:21 AM
傳說中既黑店???

我用唔到PM,THANKS師兄,出面米青都有得訂LA
stacktong 發表於 5-12-2014 10:47 AM
我用唔到PM,THANKS師兄,出面米青都有得訂LA

我都唔知訂唔訂好,最近又唔去嗰頭,突登去米青訂,呢隻又唔係魂限:die:
wty917 發表於 5-12-2014 02:41 PM
我都唔知訂唔訂好,最近又唔去嗰頭,突登去米青訂,呢隻又唔係魂限

我訂左,最怕到時要周圍搵....
老實講,shf早期個D樣子真係唔多掂,膝頭又冇菠蘿蓋,系得魔童睇得下,直到斯路菲利開始靚,看到1718號公佈才真正有入呢個系列的衝動。不過講翻轉頭,可動龍珠玩具呢個系列算系最好了,但系過千嗰幾款真系冇興趣追,等2.0或以其他形式再版吧。
始終衰在無龍珠神髓,希望megahouse會出好似one piece咁靚新可動系列
猛好打 發表於 5-12-2014 03:48 PM
老實講,shf早期個D樣子真係唔多掂,膝頭又冇菠蘿蓋,系得魔童睇得下,直到斯路菲利開始靚,看到1718號公佈 ...

上色問題 JE
SDCC 悟飯咪又係咁靚
題外話...勁好笑! 尋晚因房太亂,執房搵到盒超西比達,我先醒起原來個時我入左兩盒.(我成日記住只係入左兩盒杜拉,一盒仲一早放左....)
宇宙之王者 發表於 6-12-2014 03:47 PM
題外話...勁好笑! 尋晚因房太亂,執房搵到盒超西比達,我先醒起原來個時我入左兩盒.(我成日記住只係入左兩盒 ...

真羨慕...可恨當年我一盒都無買....
比達 發表於 6-12-2014 05:37 PM
真羨慕...可恨當年我一盒都無買....

我有時買玩具,買到亂晒龍,黑頭髮比達有兩盒,無位DISPLAY,都無心機開盒玩....仲有D都係有兩盒,但都因為無位放左...16號我又訂左兩盒....無位後悔中...
再版都唔會係海量, 都會炒貴1..200
宇宙之王者 發表於 6-12-2014 03:47 PM
題外話...勁好笑! 尋晚因房太亂,執房搵到盒超西比達,我先醒起原來個時我入左兩盒.(我成日記住只係入左兩盒 ...

財神到~~~~~~~~~~~~~~ 發達啦
玩具 發表於 7-12-2014 12:19 AM
財神到~~~~~~~~~~~~~~ 發達啦

發嘜鬼 ! 我都唔會放! 不過已經有幾位C兄私下PM我,我都唔好意思~
飯仔再販係咪快要到貨喇? 4月底黎緊喇