Toysdaily 玩具日報

[分享討論] SHF 悟飯再販

成個系列只有魔童,超西悟空&悟飯3隻係通販
fatcheong 發表於 3-12-2014 08:43 AM
成個系列只有魔童,超西悟空&悟飯3隻係通販

係咩? 咁即是全部通販都已再版了...唉...之後出既布歐, 唔飯9成9都係限定啦:(
wingsiu 發表於 3-12-2014 01:45 AM
好彩果時見杜拉格斯(第一只變魂限就可以追SHF龍珠),之後再版曬D通版入曬
龍珠如果你系有愛就要訂,連無 ...

mud原來你同我差唔多時間入line既咩...............{:1_203:}
荷里玉 發表於 3-12-2014 09:42 AM
係咩? 咁即是全部通販都已再版了...唉...之後出既布歐, 唔飯9成9都係限定啦

由超西比達開始官方已正式宣佈shf龍珠系列將會列入魂限發售
所以唔存在幾成幾係限定,因為一定係限定。

完全唔見有得訂...係截左定未開始?
其實我覺得呢隻悟飯好慘!  到下年周街都係既時候又會有人厭佢多墨屎唔令仔, 到時又水浸無人要! {:1_207:}
與其買唔晒/炒價後追, 我都係睇左當買左算
迪捷路貓 發表於 3-12-2014 10:37 AM
完全唔見有得訂...係截左定未開始?

想訂嘅同好可以參考吓以下條link,入面有提及邊度仲有得訂。

http://toysdaily.com/discuz/forum.php?mod=viewthread&tid=231479&extra=page%3D1&page=1
宇宙之王者 發表於 3-12-2014 10:45 AM
其實我覺得呢隻悟飯好慘!  到下年周街都係既時候又會有人厭佢多墨屎唔令仔, 到時又水浸無人要!

當年瑞記連自己開倉有悟飯賣... 仲要唔係咁好賣果隻... 可想而知佢幾 '死'
官圖好靚仔,實物都係咁多點點,買唔落手
ray文 發表於 3-12-2014 10:02 AM
mud原來你同我差唔多時間入line既咩...............

系啊,因為果時只超西杜拉太正,有兩個頭又有埋佩劍,衣家有D後悔當時冇雙入,成日要換頭
wingsiu 發表於 4-12-2014 01:59 AM
系啊,因為果時只超西杜拉太正,有兩個頭又有埋佩劍,衣家有D後悔當時冇雙入,成日要換頭

係啦, 所以考慮入隻大通版玩............{:1_197:}
bebu_cars 發表於 1-12-2014 09:59 PM
再版未入手的朋友真的別再錯過了 , 那些說樣衰接受唔到的......
其實呢隻自已很簡單改少少 , 整走D墨屎就 ...

請問大大用哪支 thinner 整走D墨屎? :64:
斷手,單手龜波氣功{:3_126:}