Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Robocop (劣質傷眼圖!!)

ching,請問用咩電池?

依家的技術玩玩具最正, 當然未來唔知仲可以點進步。

但依家買玩具就貴過以前好多。

HT 唔算差太遠, 以前 舊版robocop  賣 三條九, 呢隻合金都無多一倍
59cent 發表於 30-10-2014 06:54 PM
ching,請問用咩電池?

E90 ,  或 N size
Douglas.M.Saint 發表於 30-10-2014 05:29 PM
Support for your good sharing and I haven't place to store the chair... So... skip...

若早知有戰損版, 我都未必會入張凳。

不過俾佢坐下都得意, 有種俾佢抖下的感覺。
mushroom 發表於 30-10-2014 09:44 PM
若早知有戰損版, 我都未必會入張凳。

不過俾佢坐下都得意, 有種俾佢抖下的感覺。

雖然張櫈係阻訂、但坐係差館試"Target", "Play back" 又或者發惡夢嘅場面真係好經典!
細个睇完出到戲院仲同D同學扮佢轉完个頭至轉身咁行路!
又扮佢行路、轉頭D机械声……so funny!

ob1edwin 發表於 31-10-2014 10:02 AM
雖然張櫈係阻訂、但坐係差館試"Target", "Play back" 又或者發惡夢嘅場面真係好經典!細&#20 ...

除了空間......最主要原因係九魚,唔入佢可以幫捕下戰損版。

師兄點樣玩Target?   係咪你扮醫生?但robocop唔會郁......

playblack已經唔記得是甚麼動作......剛買4K版blu-ray,未睇
ob1edwin 發表於 30-10-2014 06:02 PM
雖然張櫈係阻訂、但坐係差館試"Target", "Play back" 又或者發惡夢嘅場面真係好經典!細&#20 ...

love it, that is an awesome photo! {:1_377:}
Very good {:1_377:}
係架……諗住第日番埋只战損、又若果可以換頭、
影番輯相就賣走張櫈、真係有$買公仔但冇$換大樓!
係差館D科學家測試Robocop嘅tracking system, playback只係重播佢嘅錄像!

Macross長谷有洋 發表於 31-10-2014 12:49 PM
love it, that is an awesome photo!

Thanks Mr. Macross.... Dr. Slump characters same are my young memories la.:)
ob1edwin 發表於 31-10-2014 05:33 PM
係架……諗住第日番埋只战損、又若果可以換頭、影番輯相就賣走張櫈、真係有$買公仔但冇$換大樓 ...

問過職員可以換頭,但若果唔可以換頸的話,其實唔夾.......

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... page%3D1&page=1

還好,未算劣質,HT真系好正。。。。
dannymy 發表於 3-11-2014 04:02 AM
還好,未算劣質,HT真系好正。。。。

謝謝, 第一次玩HT, 亦幸好QC無問題。
大家攞貨後快d買電試下遙控聲效
小弟果隻失靈, 攞上 SB 先發現唔係個遙控唔得,
而係個主體唔得, 要成個主體換

14日保養過咗兩日, 好彩HT都肯換俾我......
Robocop collector!!!  :he: