Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] Robocop (劣質傷眼圖!!)

wing1123 發表於 30-10-2014 09:33 AM
師兄你攞呢水貨robocop上色有少少暗紫

應該所有貨都有暗紫色。
Borbor 發表於 30-10-2014 09:58 AM
我指慢慢地會入埋其他

如果出合金 mark 1 ,  完全合金robocop 都應該會入。
mushroom 發表於 30-10-2014 10:03 AM
如果出合金 mark 1 ,  完全合金robocop 都應該會入。

{:1_203:}早前Mark 3合金反而不入

其實真係要多謝Howard, 當N年前12" Robocop action figure
只係得只Takara出得較為似樣(今日標準梗係唔掂啦、樣唔似、冇手換、冇放槍格納庫)
可能當時Li套戲逐漸遺忘、相關產品都無意為繼……咁當時HT就出埋D老餅野、
Rambo, Aliens, Terminator....Robocop, 甚至ED209...........
果陣你諗下我地班老餅野有幾興奮、有幾.開心?!
根本唔会介意美型咗、唔介意似唔似Peter Weller!

Takara 12" Robocop link:
http://toyhaven.blogspot.it/2008 ... by-takara-1993.html

HT first Robocop:

Borbor 發表於 30-10-2014 10:23 AM
早前Mark 3合金反而不入

我其實鐘情合金,所以大大舊的Mark I 反而喜歡
ob1edwin 發表於 30-10-2014 11:14 AM
其實真係要多謝Howard, 當N年前12" Robocop action figure
只係得只Takara出得較為似樣(今日標準梗係唔掂 ...

師兄正相,如果唔計色澤,NECA的18吋都可以............

當年無可能似Peter,因為無版權

反而當的HT賣大包,一盒裏面有頭盔,有真人頭雕
mushroom 發表於 30-10-2014 11:49 AM
我其實鐘情合金,所以大大舊的Mark I 反而喜歡

:67:以當年水平來說, Mark 1已好仔細
Borbor 發表於 30-10-2014 11:57 AM
以當年水平來說, Mark 1已好仔細

我要合金.......................:handshake:
頭像被屏蔽
mushroom 發表於 30-10-2014 11:51 AM
師兄正相,如果唔計色澤,NECA的18吋都可以............

當年無可能似Peter,因為無版權

謝讚賞!Neca18"簡直超值、我記得果陣連18" T800骨架一齊買、
兩只加埋都係七百、定八百蚊度!最愛腳步声!貢……貢……貢……紅外線感應呀!
后泥D關節鬆哂、成日PK...跌到崩哂!但真抵玩、
Enterbay18"我都有買、但同HT比較下……大家明白哂!

ob1edwin 發表於 30-10-2014 11:14 AM
只係得只Takara出得較為似樣(今日標準梗係唔掂 ...

我都係老餅,當N年前我喺日本讀書時,喺當地買咗我生平第一隻figure,就係Robocop,保存至今;雖然有啲殘缺,但仍然鍾愛,搬屋數次都冇捨棄到,夠哂長情啩! 所以依家ht出隻咁正嘅figure,真想收歸其下!{:1_220:}
Support for your good sharing and I haven't place to store the chair... So... skip... {:1_207:}
我都係老餅, 但因為唔太滿意所以一直忍住冇買, 直到HT今次. 對上買既已經係接近廿年前既老翩手辦同疑似大膠物體
Support 第一隻Hottoys! {:1_377:}
ob1edwin 發表於 30-10-2014 05:03 PM
謝讚賞!Neca18"簡直超值、我記得果陣連18" T800骨架一齊買、
兩只加埋都係七百、定八百蚊度!最愛腳步& ...

腳步聲 應該幾正, 可惜 HT 無

ENTERBAY 雖然差過HT , 但好過NECA 好多。