Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 繼六神合體後合金魂再販消息. (個人自己聽返得來嘅小道消息!!)

如果笨大再版,希望能解決變黃的問題。。。。。。。。。
千練值果隻出左yen價未?
我心中偏向買千值練版超獸的 x 2, 話哂新嘢同埋新技術. {:1_223:}
如果笨大再版,希望能解決變黃的問題。。。。。。。。。
gazza1211 發表於 24-6-2014 05:00 PM

我覺得佢再販都唔會改善, 除非佢改色.
笨大再出GX13,我估都唔多人買,都再左咁多次....千值我反而想入多D,不過好似係二千幾,  價錢真係無得同人鬥...:die:
從第一次出2002/03 年到2014 年再販, 可唔可以直接叫做復刻版, 好心出2.0 啦, 我唔介意俾貴D
kinis 發表於 24-6-2014 04:23 PM

我個人聽佢地對話應該係再販 (如同金毛獅王及六神合體), 唔係改色或新野.
有時唔係重就係好嘢, 要懂得平衡

太重一拎起就手腳垂晒落嚟, 反而唔好玩
toylover 發表於 24-6-2014 04:31 PM

所以好壞視乎你點睇, 合金魂我已覺得唔錯, 以當年同類產品嚟講
頭像被屏蔽
從第一次出2002/03 年到2014 年再販, 可唔可以直接叫做復刻版, 好心出2.0 啦, 我唔介意俾貴D
kinis 發表於 24-6-2014 04:23 PM

再販 =/= 再版

再販=再賣, 合金魂從來無講停產
再版就無興趣啦,改色或改良版就有得諗。
我有合金魂,只等千值。{:1_228:}
千練係正,不過GX13係早期產品,以當年來講,係驚喜的,而家珠玉在前,大家太現實姐
听闻千值练超兽因版权障碍被迫取消了
abdner 發表於 24-6-2014 04:11 PM

我反而剩係聽到羅善巖取消了
連斷空我都死埋啊~
除非出FINAL斷空我, 否則What's the point?
我心中偏向買千值練版超獸的 x3

已經擁有GX-13 ,想接觸D新嘢